Pajero on Mitsubishin legendaarinen maasturi.
 • LEGENDAARINEN MITSUBISHI PAJERO

  my15_PAJERO_BRO_Traverse_LR

 • Pajero MV15:

  Loading

  Tämä malli

  74 390€

  Pajero Instyle Navi 3.2 DI-D AT

  Auton hinta 74 390€

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

katso lisää
 • ULKONÄKÖ

     
  DESIGN-8

  DESIGN-9  DESIGN-10 

  KATTOKAITEET

  Pajeron suuret sisätilat tarjoavat mahdollisuuden kuljettaa
  mukana mitä vain. Jos haluat ottaa mukaan lisää tavaraa tai
  vaikkapa polkupyörät ja urheiluvälineitä, niin Pajerossa on vakiona
  ulkomuotoa linjakkaasti noudattavat kattokiskot.
  Niiden kantavuus on 100kg.

  VARAPYÖRÄ

  Jos ajat haasteellisessa maastossa, jossa esimerkiksi ylität
  teräviä ja laajoja louhukoita, varapyörä on kätevä olla mukana. Pajerossa on vakiona varapyöräteline, joka on saatavissa tummanharmaana tai korin värisenä.

  KESTÄVÄT JA TYYLIKKÄÄT KEVYTMETALLIVANTEET

  Oikeat vanteet täydentävät ja tasapainottavat ajoneuvon muotoilua. Pajerossa on upeat
  6-puolaiset kevytmetallivanteet, jotka vetävät katseet puoleensa.

  SISÄTILAT 

   
  DESIGN-6

  DESIGN-1  DESIGN-2 

  OVIPEILIT

   Pajeron suuntavilkut ja lähestymisvalot on sijoitettu
  tyylikkäästi ovipeileihin.

  LAATUSUUNNITTELUA

  Heti kun olet asettunut ohjauspyörän taakse ja istut
  mukavasti nahkaisilla istuimilla korkeammalla kuin muut tiellä kulkijat, alat arvostaa upealta tuntuvaa ja vaikutuksen tekevää näkökulmaa. Jokainen yksityiskohta hienostuneessa sisustuksessa heijastaa Pajeron laatusuunnittelua. Alakaen nahkaisesta vaihteenvalitsimen nupista ja päätyen pehmeään kojetaulun paneeliin, puisiin koristeisiin ja harjatusta alumiinista tehtyihin korostuksiin.

  SISÄVALAISTUS

  Pajeron sisätilojen valaistukseen on kiinnitetty paljon huomiota. Pimeän aikaan sisällä hohtaa rauhallisen tunnelman luova taustavalo. Urheilullinen mittaristo on valaistu koko ajan selkeästi.            


  DESIGN-5

  DESIGN-3  DESIGN-4 

  OHJAUSPYÖRÄ

  Pitävän otteen tarjoavan nahkapäällysteisen ohajuspyörän ansiosta Pajeron komento pysyy koko ajan käsissäsi. Ohajsupyörään on sijoitettu audiojärjestelmän kaukosäätimet ja vakionopeudensäädin, joihin ulotut sormenpäilläsi. Sinä voit tehdä valintoja ja säätöjä irrottamatta katsettasi tiestä. Napauttaessasi kevyesti suuntavilkun viikseä ylös tai alas, vilkku välähtää kolme kertaa. Voit keskittyä ohjaamiseen ja lisätä näin ajamisen helppoutta sekä turvallisuutta.

  KAUNIS KATSOA

  Keskusnäyttö välittää suuren määrän reaaliaikaista tietoa, kuten kellonajan, päivämäärän, audion soittotiedot, ulkoilman lämpötilan, korkeus- ja ilmanpainemittarin sekä tietysti keskinopeuden, polttoaineen kulutuksen ja jäljellä olevan matkan.

  VIILENTÄVÄÄ

  Kaikissa malleissa on täysautomaattinen ilmastointi, Intense-mallissa on vakiona myös alueilmastointi takana.  

 •  

  MAASTOKELPOISUUS UUDELLA TASOLLA 

   
   
  TECHNOLOGY-1


  ALL WHEEL CONTROL

  AWC ei ole vain tekniikkaa, vaan se on suunnittelua ohjaava filosofia. AWC yhdistää useita erilaisia innovatiivisia järjestelmiä integroiduksi
  suorituskyky- ja ohjausverkostoksi. Se hallitsee jokaisen pyörän vetokykyä, tehoa ja luistoa itsenäisesti, jotta kuljettaja voi hallita ajoneuvon täysin jopa ääritilanteissa.

  AWC-tekniikka tarjoaa uskomatonta pitoa ja hallintaa yhdistämällä sähköisesti ohjatun Super Select 4WD (SS4-II) -nelivedon ja aktiivisen ajovakaudenhallintajärjestelmän (ASTC). Voit valita neljästä eri vetotavasta parhaan vaihtoehdon kelin ja ajopinnan mukaan.

   


  SS4-II-järjestelmä mahdollistaa siirtymisen 2WD-tilasta suoraan 4WD-tilaan auton nopeuden ollessa alle 100 km/h – turvallinen ratkaisu silloin kun tienpinta muuttuu yllättäen liukkaaksi. Maastossa voit lukita keskitasauspyörästön jakamaan voiman tasaisesti etu- ja takapyörille ja maksimoida siten pidon.

  Vaikeakulkuisessa maastossa voidaan valita hitaampi välitys. Tämä melkein kaksinkertaistaa moottorin jarrutusvoiman millä tahansa vaihteella, ja tiheät vaihdevälit mahdollistavat etenemisen jyrkissä rinteissä, syvässä lumessa tai paksussa mudassa.

     TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

  TECHNOLOGY-2 TECHNOLOGY-3  TECHNOLOGY-4

  INVECS-II

  Intelligent and Innovative Vehicle Electronic Control System (INVECS-II) on Pajeron älykäs viisivaihteinen automaattivaihteisto, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Siirtämällä valitsimen Sports Mode -asentoon voit vaihtaa vaihdetta liki välittömästi ja silti pehmeästi työntämällä vipua ylös- tai alaspäin.

   

  EDISTYNYT NELJÄN PYÖRÄN ERILLISJOUSITUS

  Etujousituksen kaksinkertaiset kolmiotukivarret ja taka-akselin monipistetuenta yhdistettynä molempien akseleiden kierrejousitukseen varmistavat, että jokainen pyörä liikkuu itsenäisesti. Tällä saavutetaan pehmeä ja mukava kulku ja hyvä käsiteltävyys käytännössä missä tahansa maastossa.

  Pajeron parannetut jousituksen asetukset vähentävät korin kallistelua ja myös lisäävät ajamisen turvallisuutta tinkimättä sen jännittävyydestä.

   

  pajero-engine.jpg

  VETOKYKY

   Pajero tarjoaa riittävästi voimaa tehdäkseen matkan vaikeilla pinnoilla helpoksi tai vetääkseen jopa 3500 kg:n jarrullista perävaunua.  3.2-LITRAN DI-D

  Edistyksellinen, tehokas 3,2 litran suorasuihkutusdiesel (DI-D) Common Rail -moottori vie Pajeron minne vain nopeasti, pehmeästi ja hiljaisesti. Vaihteisto on 5-vaihteinen automaatti. Tehokas DPF-hiukkassuodatin vähentää merkittävästi päästöjä. 

 •  RUNSAASTI TILAA

  MONIKÄYTTÖISTÄ TILAA

  ROCKFORD ACOUSTIC DESIGN AUDIO SYSTEM

  plentyofspace-pajero.jpg COMFORT-3

  COMFORT-2

  Pajeron jokaisella istuinrivillä on hyvin tilaa venytellä jäseniä ja rentoutua. Säväyttävän suuren tavaratilan lisäksi Pajerossa on paljon muutakin säilytystilaa. Keskikäsinoja liukuu yhdellä nopealla liikkeellä mukavampaan asentoon ja kun avaat sen, löydät katseilta piilossa olevia lokeroita monille henkilökohtaisille pikkutavaroillesi.

  Pajerossa on vakiona joko 5 (Invite) tai 7 istuinta (Intense). Muunneltavien istuimien ansiosta Pajero vaihtuu kätevästi ylellisestä perheautosta kahden istuimen ja mahtavan tavaratilan yhdistelmäksi. Seitsemänpaikkaisessa mallissa kolmannen istuinrivin Fold 2 Hide -istuimet taittuvat nopeasti lattiatason alle antaen lisää tasapohjaista ja korkeaa tavaratilaa. Kolmannen rivin istuimet voidaan myös poistaa kokonaan. Näin lattian alla olevassa tilassa voi säilyttää tavaroita piilossa uteliailta. TOisen istuinrivin istuimet voidaan taittaa ja kallistaa eteenpäin 60/40-suhteessa.

  Pajeron viihdekonsolin sydän on huipputason äänijärjestelmä, jonka Rockford® Corporation on suunnitellut erityisesti Pajeroa varten. Voit kokea parhaan mahdollisen autoäänentoiston 12 optimaalisesti sijoitellun kaiuttimen ansiosta (5-ovisissa malleissa, 3-ovisissa on 8 kaiutinta). Tehokas taka-subwoofer tuottaa syvää ja iskevää bassoa samalla kun 11 muuta huippukaiutinta ympäröivät sinut stereoäänellä.

  NAVIGOINTI JA PERUUTUSKAMERA

     
  COMFORT-1

     

  Mitsubishi Multi Communication Systemin navigointitoiminnon ansiosta saat selkeitä vaiheittaisia opasteita tarkan kosketusnäytön kautta. Kun Pajeron peruutusvaihde kytketään, näytöllä näkyy peruutuskameran kuva. Se helpottaa pysäköintiä ahtaisiin ruutuihin.

     

 • KORKEA ISTUMA-ASENTO 

  XENON-AJOVALOT 

  ASTC JARRUAVUSTIMELLA

  SAFETY-6
   
  SAFETY-1  SAFETY-7 

  Pajero ei ainoastaan näytä ultraturvalliselta ja vahvalta – se on sitä. Kun istuu korkealla Pajeron sisällä, voi nähdä paremmin mahdolliset esteet tiellä. 

  Kirkkaat xenon-ajovalot (HID) parantavat näkyvyyttä. Niissä on erilliset pesulaitteet sekä automaattinen korkeussäätö. Sähkökromaattinen taustapeili vähentää takana ajavien autojen ajovalojen heijastuksia.Pajero ei vain näytä turvalliselta, vaan se myös on sitä. Pajeron korkeampi ajoasento antaa selkeämmän näkymän tiellä näkyviin esteisiin.

  Ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä ASTC on Pajeron huippuluokan turvajärjestelmä. Se säätelee jokaisen pyörän jarrutustehoa kaarreajossa, jolloin ajettavuus pysyy vakaana. Järjestelmä myös pitää pidon optimaalisena kaikissa tilanteissa sekä tiellä että maastossa ajettaessa. ASTC estää renkaiden luistamisen liukkailla pinnoilla ja minimoi liiallisen kiihdyttämisen aiheuttamat luistot kaarteissa. Jarruavustinjärjestelmä lisää jarrutuspainetta hätäjarrutuksessa ja edesauttaa siten nopeampaa ja turvallisempaa jarrutusta hätätilanteissa.

   

  MONITOIMINEN ABS EBD:LLÄ


  PASSIIVINEN TURVALLISUUS

   
  SAFETY-5  SAFETY-4

  SAFETY-3 

  Pajeron lukkiutumattomassa ABSjarrujärjestelmässä oleva EBD (sähköinen jarruvoiman jako) varmistaa jarrutustehon tasaisen ja tehokkaan jakamisen jokaiseen pyörään riippumatta matkustajien määrästä, kuormituksesta ja tien pinnasta. Näin saat käyttöösi parhaan mahdollisen jarrutustehon ja vakaan ajettavuuden.

  RISE-TURVAKORI

  RISE-TURVAKORIPajeron turvavahvistettu itsekantava kori on rakenteeltaan erittäin jäykkä ja kestävä. Kokoonpainuvat osat moottorin ympärillä sitovat törmäysenergiaa, minkä ansiosta jokainen on ja tuntee olevansa turvassa.

   

  ISOFIX JA TURVAVÖIDEN ESIKIRISTIMET

  Lasten turvaistuimen nopeaa ja turvallista kiinnitystä varten Pajeron 2. istuinrivin istuimet on varustettu ISOFIX-ankkuripsiteillä. Etuistuimien turvavöiden esikiristimet pitävät matkustajan hyvin paikallaan ja voimanrajoittimet vähentävät matkustajien kokemaa törmäysvoimaa.

    pajero-airbag.jpg  pajero-airbag.jpg

  TURVATYYNYT

  Mahdollisen törmäyksen varalta Pajerossa on kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyn lisäksi sivu- ja kattoturvatyynyt suojaamassa tehokkaasti kuljettajaa ja matkustajia.  LED-PÄIVÄAJOVALO

  Paitsi, että LED-päiväajovalot lisäävät näkyvyyttä, ne tekevät ajoneuvosta myös tyylikkäämmän.


 • DAKAR RALLY 

     

  1983

  Heritage-1-1

  1984

  Heritage-2

  1985

  Heritage-3

  1986

  Heritage-4

  1987

  Heritage-5

  1988

  Heritage-6

  1989

  Heritage-7

  1990

  Heritage-8

  1991

  Heritage-9

  1992

  Heritage-10

  1993

  Heritage-11

  1994

  Heritage-12

  1995

  Heritage-13

  1996

  Heritage-14

  1997

  Heritage-15
   

  1998

  Heritage-16

  1999

  Heritage-17

  2000

  Heritage-18
   

  2001

  Heritage-19

  2002

  Heritage-20

  2003

  Heritage-21

  2004

  Heritage-22

  2005

  Heritage-23

  2006

  Heritage-24 

  2007

  Heritage-25

  2008

  Heritage-26

   

  OVER 70 YEARS OF 4X4 TECHNOLOGY 

     

  HERITAGE-2

  Our first four-wheel-drive prototype, the PX-33 appeared in 1937 and since then, we have continued to dominate the tough, rugged 4x4 world by developing and advancing technologies such as our renowned Super Select 4WD. The first-generation Pajero was launched in 1982. Today's fourth-generation Pajero retains the same rugged character, but it has evolved into a far more refined vehicle to meet twentieth century expectations and challenges.

 • Lisävarusteet

  Sisätilat
  Ulkopuoli
  Turvallisuus ja mukavuus
  Kuljetus ja vapaa aika
  Mitsubishi Collection
  Muut
 • Esitteet ja hinnastot

  • Pajero hinnasto

   download-tmp-pajeromy15.png
  • Pajero esite

   download-tmp-pajeromy15.png
  • Mitsubishi-huolenpitosopimus - hinnasto

   DownloadAsx_Mobiel
  • Pajero MY15 - omistajan käsikirja

   DownloadAsx_Mobiel
  • MMCS MY14-MY15 - omistajan käsikirja

   DownloadAsx_Mobiel
  • Pajero lisävarusteet

   Pajeron lisavarusteet 05-2016
  • Lasten turvaistuimet

   DownloadAsx_Mobiel
  • Pajero pakettiauto hinnasto

   download-tmp-pajeromy15.png
 • promo