Uusi Outlander
 • Outlander MY16:

  Loading

  Tämä malli

  29 995€

  Outlander Intense 2.0 MIVEC MT 2WD ASG 5P

  Auton hinta 29 995€
  Metalliväri

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

Katso lisää
 • Esitteet ja hinnastot

Katso lisää
 • DYNAAMISTA UUTTA MUOTOILUA

   
  The Outlander's Embodiment of Dynamic Shield Rear Design

  DYNAMIC SHIELD

  Mitsubishin uusi Dynamic Shield  -keulamilme ammentaa vaikutteita edeltävien Pajero- ja Lancer Evolution -mallien toiminnallisuudesta. Voimaa ja suorituskykyä viestivän mustan keskustan sivujen sekä alareunan kehys kuvastaa niin auton tekniikalle kuin matkustajillekin tarjottavaa vahvaa suojaa.

  DYNAAMISTA SUOJAA OUTLANDERIN TAPAAN

  Kookas tummennettu etusäleikkö antaa sporttisen vaikutelman, ja keulan molempia sivuja ja alapuolta kiertää suojaava ”kilpi”.

  Aiempi hienostunut ja vähäeleinen muotoilu pyrki muodostamaan mielleyhtymiä ympäristöön ja huipputeknologiaan. Nyt ajattelua on lähdetty rohkeasti muuttamaan dynaamisempaan suuntaan, joka tuo rohkeammin esille Mitsubishin syvintä olemusta. Tämä automalli on käännekohta, jonka myötä muotoilusta kehittyy keino vahvistaa Mitsubishin läsnäolon tunnetta.  

  TAKAOSAN MUOTOILU

  Auton etuosassa valot ja säleikkö antavat jykevyyden tunnetta, ja myös leveänoloisen takaosan jämäkkyys seuraa samoilla linjoilla. Edeltävistä malleista poiketen uusi etuosan muotoilu jatkuu sivuille luoden vaikutelman leveydestä.


  A Design that Only Outlander Can Pull Off

  TÄHÄN PYSTYY VAIN OUTLANDER

  Outlander-konseptissa on aiempaa enemmän katumaastureista muistuttavia ominaisuuksia, joten myös keulan kookas hopeanvärinen pohjapanssari muistuttaa katumaasturien muotoilua. Jotta ulkonäössä korostuvat muutkin piirteet kuin vain voimakas keulaosa, korin alaosa on maalattu mustaksi ja sivut on varustettu koristelistoilla. 

  KAUPUNKIAJOON SOVELTUVA MUOTOILU

  Voimaa ja energiaa uhkuvaan keulaan tuodaan ripaus kaupunkiajoon sopivaa hienostuneisuutta ajo- ja pysäköintivaloissa käytettyjen LED-lamppujen avulla.

  EROTTUU EDUKSEEN MYÖS MAASTOSSA

  Virkistävän tuore muotoiluratkaisu on näyttävä ilmestys niin maantiellä kuin maastossakin. Lisäksi se korostaa Mitsubishin olemusta ja hyödyntää Pajero- ja Lancer Evolution -malleissa hyväksi havaittua toiminnallisuutta.

 • MOOTTORIT

   


  Newly developed engines
  Outlanderiin on saatavana valintasi mukaan joko 2,0-litrainen MIVEC-bensiinimoottori tai 2,2-litrainen DI-D dieselmoottori. Molemmat tarjoavat houkuttelevan yhdistelmän hienostunutta suorituskykyä, tehokasta kiihtyvyyttä ja alhaista polttoaineen kulutusta.


   

  AERODYNAAMINEN MUOTOILU

  AUTO STOP & GO (AS&G)

  KESTÄVÄ, KEVYT KORIRAKENNE

  Aerodynamic design

  Auto stop & go  Lightweight body 

  Outlanderin aerodynaamiset muodot erottuvat edukseen kaupunkimaastureiden joukossa. Lukuisten tietokoneella suoritettujen virtausanalyysien ja tuulitunnelissa tehtyjen kokeiden myötä Outlanderin ulkomuoto on hioutunut erinomaisen aerodynaamiseksi ja katseet puoleensa vetäväksi.

  Auto Stop & Go (AS&G) vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttamalla moottorin automaattisesti auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Manuaalivaihteiston kanssa moottori sammuu, kun vaihdat vapaalle ja nostat kytkimen ylös. Moottori käynnistyy painaessasi kytkintä. CVT-vaihteiston kanssa moottori sammuu, kun painat jarrua, ja käynnistyy vapauttaessasi jarrun. 

  Kori on erittäin kevyt ja vankkarakenteinen sen valmistuksessa käytettyjen ultralujien teräslevyjen ansiosta. Kestävät levyt ovat myös tärkeä osa törmäysturvallisuutta. 

  ECO DRIVE -JÄRJESTELMÄ

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  ECO MODE CONTROL

  PECO Mode -tila säätää moottorin, ilmastoinnin ja nelivedon toimintaa vähemmän polttoainetta kuluttavaksi.

  ECO DRIVE ASSIST

  Näyttää reaaliaikaisesti, kuinka taloudellinen ajotapasi on.

  ECO SCORE

  Kuinka monta vihreää lehteä saat? Järjestelmä arvostelee ajotapasi valitulla ajanjaksolla.

  TALOUDELLINEN AJO

     
  ECO drive overview

     

  Tämän päivän autoilijat pitävät ympäristöystävällistä suorituskykyä tärkeänä asiana. Uusi Outlander on suunniteltu ja tehty ylittämään heidän odotuksensa. MIVEC- ja DI-D-moottorit ovat suorituskykyisiä, taloudellisia ja vähäpäästöisiä. Outlanderin hyvää polttoainetehokkuutta tukevat Auto Stop&Go -järjestelmä, ECO Mode control -toiminto, kevyt kori ja energiahävikkiä vähentävä aerodynaaminen ulkomuoto. Outlander osoittaa, että ympäristön korkea huomioon ottaminen, suorituskyky ja ajonautinto voivat kulkea eteenpäin käsi kädessä.


 • TURVALLISUUS 

   

   
  Safety overview

  Adaptive cruise control (ACC)
  Forward collision mitigation (FCM) 

  Huipputason suorituskyvystä, turvallisuudesta ja luotettavuudesta nauttiminen on ehdoton edellytys paremmalle autoilulle. Uudessa Outlanderissa on suuri määrä turvavarusteita ja -järjestelmiä, jotka suojaavat kuljettajaa ja matkustajia sekä lisäävät autoa käyttävien mielenrauhaa.

  AKTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN (ACC)

  Etumaskiin sijoitettu tutkajärjestelmä lisää vakionopeudensäätimen turvallista käyttöä. Kun edessä ei ole autoa, vakionopeudensäädin pitää yllä valittua nopeutta ellei kuljettaja paina kaasua. Jos järjestelmä havaitsee auton, se tarkkailee edessä kulkevan ajoneuvon nopeutta ja pyrkii
  säilyttämään valitun etäisyyden.

  ETUTÖRMÄYSVAROITIN (FCM)

  Järjestelmä auttaa estämään auton keulaan kohdistuvia törmäyksiä tai vähentämään vahinkoja, mikäli törmäystä ei voida välttää.

   

   

   
  Lane departure warning (LDW)

  Electronically controlled 4WD  LED headlamps with LED daytime running lamps 

  KAISTAVAHTIJÄRJESTELMÄ (LDW)

  Järjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos auto ylittää epähuomiossa tien kaistamerkinnät

   

  ELEKTRONISESTI OHJATTU 4WD

  Elektronisesti ohjattu nelivetojärjestelmä yhdistettynä aktiiviseen ajovakauden hallintajärjestelmään (ESC) tarjoaa nautittavan hyvän pidon ja ajovakauden haastavissakin tieolosuhteissa. Ajotilan valitsimesta voit valita sopivimman vaihtoehdon käden käänteessä: 4WD ECO huipputaloudelliseen ajoon, 4WD AUTO normaaliajoon tai 4WD LOCK vaikeakulkuisille teille ja ajettaessa lumessa. 


  LED-AJOVALOT LED-PÄIVÄAJOVALOILLA

   

  Hill start assist (HSA) 

  Adjustable speeds limiter
  Reformed shape for the front pillar 

  MÄKILÄHTÖAVUSTIN (HSA)

  Vapauttaessasi jarrun jyrkässä ylämäessä mäkilähtöavustin pitää auton paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Näin ehdit siirtää jalkasi kaasulle ja pääset liikkeelle turvallisesti.

  SÄÄDETTÄVÄ NOPEUDENRAJOITIN

  Nopeudenrajoitin varmistaa, ettei auton nopeus ylitä valittua nopeutta. Se myös pitää nopeuden turvallisena ajattaessa loivissa alamäissä ja vastaavissa tilanteissa, joissa auton vauhti kiihtyy asteittain ajajasta riippumatta. Hälytysääni varoittaa valitun nopeuden ylittyessä.  

  ETUPILARIN MUOTO

  Uudelleen muotoiltu etupilari (A-pilari) avaa kuljettajalle paremman ja laajemman näkyvyyden sivuille ja etuviistoon.

  Active stability control (ASC)

  ABS with EBD
  Elevated seats 

  AKTIIVINEN AJONVAKAUDENHALLINTA (ASC)

  Mitsubishin aktiivinen ajovakaudenhallintajärjestelmä auttaa hallitsemaan autoa liukkailla tienpinnoilla. Järjestelmä varmistaa auton luotettavan käyttäytymisen tunnistamalla ja korjaamalla yli- ja aliohjautumisen. Järjestelmän havaitessa takarenkaan luiston jarruvoimaa ohjataan ulommalle eturenkaalle siten, että muodostuva voima palauttaa auton alkuperäiselle ajolinjalle. Jos Järjestelmä havaitsee eturenkaan luiston, se jarruttaa sisempää takarengasta helpottaen auton ohjaamista takaisin ajolinjalleen.

  ABS JA EBD

  Outlander on varustettu suurilla etu- ja takalevyjarruilla, jotka varmistavat jarrutusvoiman kaikissa tilanteissa. Jarruttamisen turvallisuutta lisäävät lkkiutumaton jarrutusjärjestelmä ABS, elektroninen jarruvoiman säätö (EBD) ja jarruassistentti. ABS varmistaa auton ohjattavuuden jarrutustilanteissa ja EBD puolestaan jakaa jarrutusvoimaa jokaiselle pyörälle erikseen maksimoiden pysäytysvoiman ja säilyttäen auton hallittavuuden. Jarruassistentti varmistaa automaattisesti maksimaalisen jarrutusvoiman hätäjarrutuksissa.

  KORKEAT ISTUIMET

  Outlanderissa istut korkeammalla ja näet hyvin joka puolelle. Hyvä, esteetön näkyvyys on turvallisuutta.

   

   

   
  Immobiliser
   
  Brake override system  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  AJONESTO

  Virta-avain sisältää ainutlaatuisen koodin, jonka pitää sopia yhteen auton käynnistysjärjestelmään esiohjelmoidun koodin kanssa. Moottori ei käynnisty ilman asianmukaista, oikeaa avainta.

  BRAKE OVERRIDE -JÄRJESTELMÄ

  Brake Override -järjestelmä varmistaa, että jarrut ohittavat tärkeysjärjestyksessä kaasun, jos samanaikaisesti painetaan sekä jarru- että kaasupoljinta. Tämän järjestelmän ansiosta ajaja voi aina pysäyttää auton jarrupoljinta painamalla.

  RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) KORI

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) on Mitsubishin ainutlaatuinen korirakenne, joka lisää turvallisuutta mahdollisissa törmäystilanteissa. Erittäin kestävä RISE-kori sitoo ja ohjaa törmäyksiä varten lattian etuosaan on lisätty tukipalkki, joka estää matkustamon muodonmuutokset törmäyksessä.

  Seven SRS airbags


   

  7 SRS-TURVATYYNYÄ

  Outlanderin turvallisuuden perusta ovat törmäysvoimaa sitova ja ohjaava RISE-turvakori ja seitsemän SRS-turvatyynyä: kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt, verhomaiset kattoturvatyynyt 1. ja 2. rivillä ja kuljettajan polviturvatyyny.

     


 • AITOA MUKAVUUTTA JA LAATUA

   

   
  Premium quality

  Electric tailgate
  Seat arrangement & third row seats 

  Outlander on monta autoa yhdessä. Se muuntuu kätevästi käyttötarpeen, matkustajamäärän ja  kuljetettavien tavaroiden määrän sekä koon mukaan. Avara, korkealaatuisesti viimeistelty ja hiljainen matkustamo sekä mukavat istuimet varmistavat miellyttävät oltavat pitkilläkin ajomatkoilla. Tilaa on seitsemälle matkustajalle ja 2. sekä 3. rivin istuimet voidaan joustavasti taittaa tavaratilaksi tarpeen vaatiessa.

  SÄHKÖTOIMINEN TAKALUUKKU

  Voit avata tai sulkea sähkötoimisen takaluukun automaattisesti. Käyttökytkin on kuljettajan istuimen vieressä. 

  MUUNNELTAVUUS & 3.RIVIN ISTUIMET

  Outlanderin 2. ja 3. rivin istuimia voi kätevästi ja joustavasti muunnella. Tämä mahdollistaa optimaalisen tilankäytön ja matkamukavuuden vaihtuvan matkustaja- ja matkatavaramäärän mukaan. Toisenrivin istuimet liukuvat helposti eteenpäin ja helpottavat näin käyntiä kolmannelle istuinriville.. 

     

   

  Underfloor storage

  Cargo capacity
  Premium interior texture 

  SÄILYTYSLOKERO LATTIAN ALLA

  Tavaratilan lattian alla on kätevä säilytyslokero tavaroille, jotka haluaa pitää uteliailta katseilta suojassa.

  JOUSTAVAA TILAA TAVAROILLE

  Tasaisen tavaratilan pituutta voidaan helposti kasvattaa 335 mm taittamalla 2.rivin istuimien selkänojat eteenpäin. Käytettävissä on tällöin tasaista ja pitkää tilaa tavaroille.

   

  Premium seat comfort

  Advanced quitness  Dual-zone automatic air-conditioning 

  MUKAVAT ISTUIMET

  Miellyttävät muotoilut istuimien selkänojat antavat hyvän sivuttaistuen. Suuret pääntuet suojaavat päätä ja niskaa korkeammalta. 

  MIELLYTTÄVÄN HILJAINEN

  Outlanderin suunnittelussa on perusteellisesti kiinnitetty huomiota moottorien hiljaisuuteen, koska moottori on merkittävä tärinän ja melun lähde autossa. Outlanderissa on heilurityyppinen moottorin kiinnitysjärjestelmä, joka sallii pitkittäissuuntaisenheilahtelun vähentäen näin suuresti tärinää ja melua. Outlanderin A-pilari, ovipeilit ka ovien tiivistenauhat on muotoiltu tuulelle vähemmän alttiiksi. Lisäksi kojetaulun rakenne, lattiamatto ja sisäkaton etuosa vähentävät osaltaan matkustamoon kantautuvia ajoääniä. Hyvin toimiva jousitus ja korkealuokkaiset renkaat parantavat osaltaan matkustamon hiljaisuutta. 

  2-ALUEINEN AUTOMAATTI-ILMASTOINTI

  Outlanderin automaattinen ilmastointi mahdollistaa erilliset ilmastointiasetukset sekä kuljettajalle että etuistuimella matkustavalle. Miellyttävin lämpötila voidaan joka hetki säätää yksilöllisesti. 

  Premium and glamorous interior


  Seat material

  ENSILUOKKAISET SISÄTILAT

  Matkustamossa on runsaat tilat, istuimet jopa seitsemälle.

   

   

  ISTUINMATERIAALIT

  Huippumateriaalit, kuten aito nahka, takaavat mukavuuden pisimmilläkin matkoilla. Takaistuimia voidaan järjestellä joustavasti muuttuviin tarpeisiin 

   

   
  Tilt & telescoping steering
  Wide and stable appearance

  Alloy wheels & cover

  OHJAUSPYÖRÄN SÄÄDÖT

  Voit säätää ohjauspyörän korkeutta ja etäisyyttä oman ajotyylisi ja mieltymyksesi mukaan. Säätömahdollisuuksien ansiosta sopivan ajoasennon löytäminen käy helpommin.

  LEVEÄ JA VAKAA ULKONÄKÖ

  Keulan leveän ja jyhkeän ilmeen tekevät alaspäin aukeava etumaski ja voimakkaita piirteitä suosiva Mitsubishin maasturien muotoiluperinne. Korkealinjainen takaosa antaa puolestaan ryhdikkään ja avarista sisätiloista viestivän vaikutelman.

  KEVYTMETALLIVANTEET

  Tyylikkäät 18-tuuman kevytmetallivanteet korostavat Outlanderin ryhdikästä ja urheilullista ilmettä. Ja antavat tunteen varmasta pidosta kaikilla keleillä.


 •  

   

  ELEKTRONISESTI OHJATTU 4WD 

  2.2 DI-D engine 2.0 MIVEC engine
  Electronically controled 4WD 

  2.2 DI-D DIESELMOOTTORI

  2.2-litrainen dieselmoottori on vakuuttavan suorituskykyinen ja taloudellinen. Suurin teho on 150 hv/3500rpm ja vääntö 380Nm/2500rpm 6-vaihteisen käsivalintaisen vaihteiston kanssa. Kun vaihteisto on 6-portainen automaatti, vastaavat teho- ja vääntöarvot ovat 150hv/3500rpm ja 360Nm/2750rpm.

  2.0 MIVEC MOOTTORI

  Bensiinikäyttöinen 2.0 litran MIVEC on hiljainen ja tehokas. Suurin teho on 150hv/6000rpm ja vääntö 195/Nm/4200rpm. Edistyksellisen MIVEC-teknologian ansiosta moottori on kevytrakenteinen, mikä vähentää päästöjä ja parantaa polttoainetaloudellisuutta. 


  Elektronisesti ohjattu nelivetojärjestelmä yhdistettynä aktiiviseen ajovakauden hallintajärjestelmään (ESC) tarjoaa nautittavan hyvän pidon ja ajovakauden haastavissakin tieolosuhteissa.

     
  Shift paddles Cruise control New CVT

  VAIHTEENVALITSIMET OHJAUSPYÖRÄSSÄ

  Ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla voit vaihtaa vaihteita sähköisesti irrottamatta kättäsi ohjauspyörästä.

   

  VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

  Auton nopeus pysyy automaattisesti samana kaasupoljinta painamatta. Tämä tekee ajamisesta rennompaa pitkillä matkoilla. Jarrupolkimen painaminen kytkee järjestelmän pois.

   

  UUSI CVT

  Uuden sukupolven portaaton CVT-vaihteisto tarjoaa tasaisemman ja paremman vasteen kaikissa ajo-olosuhteissa ja reagoi myös osakaasulla kiihdytykseen nopeammin. Kitkasta aiheutuvan vääntömomenttihäviön pieneneminen parantaa polttoainetaloutta.


     
  S-AWC (Super all wheel control)

  S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

  Integroitu S-AWC-järjestelmä varmistaa uskomattoman pidon sekä auton vakaan hallinnan ja johdonmukaisen käyttäytymisen yhdistämällä optimaalisesti aktiivisen ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmän (ESC), 4WD -tekniikan ja AYC (Active Yaw Control) -toiminnon toisiinsa. • KÄTEVIÄ TOIMINTOJA   

     
  Adjustable rain sensor
  Hidden washer nozzle
  Keyless operation system


  SÄÄDETTÄVÄ SADETUNNISTIN

  Sadetunnistin käynnistää tuulilasin pyyhkijät automaattisesti tunnistaessaan kosteuden lasin pinnalla. Käytännölliset ominaisuudet tekevät ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa kaikissa olosuhteissa. 


  PIILOTETTU PESURIN SUUTIN

  Pesurin suuttimet on sijoitettu konepellin takareunan alle suojaan, mikä helpottaa niiden puhtaana pitämistä.


  AVAIMETON KESKUSLUKITUS/KÄYNNISTYS (KOS)

  Kun avain on mukanasi, voit avata tai lukita napin painnalluksella kaikki ovet ja takaluukun sekä käynnistää moottorin painamalla kojetaulussa sijaitsevaa Start/Stop-nappia. 

  Steering wheel with remote control switches
  USB port & accessory 12V socket
  Rearview monitor/camera

  MONITOIMIOHJAUSPYÖRÄ KAUKOSÄÄTIMILLÄ

  Nahkapintaiseen monitoimiohjauspyörän painikkeilla voit ohjata sekä vakionopeudensäätimen ja äänentoisto- ja navigointijärjestelmän toimintoja. Liittämällä Bluetooth-yhteensopivan matkapuhelimesi langattomasti auton audiojärjestelmään voit soittaa puheluita äänentunnistuksen avulla irrottamalla käsiäsi ohjauspyörästä.  

  USB-PORTTI & 12V VIRTALÄHDE

  USB-portin avulla voit liittää kannettavan mediasoittimesi auton äänentoistojärjestelmään ja nauttia laajasta musiikkikirjastostasi premiumlaatuisena.
   

  PERUUTUSKAMERA

  Näyttö esittää viivat, jotka osoittavat auton summittaisen kulkureitin, sekä näkymän auton taakse.

   


     

  Display audio

  SD navigation system


   
   

  KOSKETUSNÄYTÖLLINEN AUDIOJÄRJESTELMÄ

  Audiojärjestelmän toimintoja voidaan ohjata helppokäyttöisen ja selkeän ksoketusnäytön avulla.

  SD-NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ

  Monitoiminen navigointijärjestelmä näyttää navigointi- ja musiikkitoiminnot suurella kosketusnäytöllä, jossa on helppo käyttöliittymä. Myös peruutuskameran kuvaa voidaan katsoa näytöltä ajoturvallisuuden parantamiseksi. 

  Clear wide screen 3D map view Audio system control

  SELKEÄ JA SUURIKOKOINEN NÄYTTÖ

  Kirkas ja suurikokoinen VGA-näyttö esittää kaikki yksityiskohdat korkealla tarkkuudella.

  3D-KARTTANÄKYMÄ

  3-ulotteisen karttanäkymän avulla nähtävyydet on helppo paikantaa.

  AUDIOJÄRJESTELMÄN OHJAUS

  Kosketusnäytön kautta voidaan käyttää monia eri audiojärjestelmän ominaisuuksia. 

  2 Screen viewing

  Metre display of guidance points ECO function information 

  JAETTU NÄYTTÖ

  Voit samaan aikaan seurata näytöltä esimerkiksi navigointia ja
  audiojärjestelmää.


  OPASTUKSEN NÄYTTÖ MITTARISTOSSA

  Navigointitiedot, kuten etäisyys ja suunta, näytetään mittariston näytössä.

   

  ECO-TOIMINNAN TIEDOT

  ECO-pisteet ja muut ECOtoimintojen tiedot näkyvät
  näytöllä.

   


  Rockford fosgate premium sound system


  Colour liquid crystal multi-information display

  ROCKFORD FOSGATE PREMIUM -AUDIOJÄRJESTELMÄ

  Tämä korkealuokkainen audiojärjestelmä on suunniteltu varta vasten Outlanderin akustiikkaa silmällä pitäen. Eri puolilla matkustamoa sijoitetut yhdeksän kaiutinta toistavat mielimusiikkisi korkealaatuisena elämyksenä. 

  1  3.5cm diskanttikaiutin 
  2  16cm bassokaiutin polypropyleenikartiolla 
  3  16cm polypropyleenikartiolla varustettu 2-tiekoaksiaalikaiutin 
  4  25cm subwoofer   
  5  710W 8-kanavainen vahvistin 


  LCD MULTI-INFORMATION -MONITOIMINÄYTTÖ

  Helppolukuinen 4.2 tuuman LCD-värinäyttö tarjoaa hyödyllistä tietoa mm. auton tilasta, ajetun matkan pituudesta ja ulkolämpötilasta. Kuljettaja pysyy helposti ajantasalla ECO drive -järjestelmän tilasta ja muista ajamista tukevista toiminnoista.