Outlander | Mitsubishi Motors
 • Outlander MY18:

  Loading

  Tämä malli

  32 990€

  Outlander Intense EXE 2WD Bensiini 2.0 MIVEC CVT 2WD

  Auton hinta 32 990€
  Metalliväri

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Esitteet ja hinnastot

Discover more
 •  DYNAAMISTA UUTTA MUOTOILUA

  Muotoilu

  Mitsubishin uusi Dynamic Shield  -keulamilme ammentaa vaikutteita edeltävien Pajero- ja Lancer Evolution -mallien toiminnallisuudesta. Voimaa ja suorituskykyä viestivän mustan keskustan sivujen sekä alareunan kehys kuvastaa niin auton tekniikalle kuin matkustajillekin tarjottavaa vahvaa suojaa.

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling Rear Design

  Dynaamista suojaa Outlanderin tapaan

  Kookas tummennettu etusäleikkö antaa sporttisen vaikutelman, ja keulan molempia sivuja ja alapuolta kiertää suojaava ”kilpi”. 

  Aiempi hienostunut ja vähäeleinen muotoilu pyrki muodostamaan mielleyhtymiä ympäristöön ja huipputeknologiaan. Nyt ajattelua on lähdetty rohkeasti muuttamaan dynaamisempaan suuntaan, joka tuo rohkeammin esille Mitsubishin syvintä olemusta. Tämä automalli on käännekohta, jonka myötä muotoilusta kehittyy keino vahvistaa Mitsubishin läsnäolon tunnetta. 

  Takaosan muotoilu

  Auton etuosassa valot ja säleikkö antavat jykevyyden tunnetta, ja myös leveänoloisen takaosan jämäkkyys seuraa samoilla linjoilla. Edeltävistä malleista poiketen uusi etuosan muotoilu jatkuu sivuille luoden vaikutelman leveydestä. 

  A Design that Only Outlander Can Pull Off

  Tähän pystyy vain Outlander

  Outlander-konseptissa on aiempaa enemmän katumaastureista muistuttavia ominaisuuksia, joten myös keulan kookas hopeanvärinen pohjapanssari muistuttaa katumaasturien muotoilua. Jotta ulkonäössä korostuvat muutkin piirteet kuin vain voimakas keulaosa, korin alaosa on maalattu mustaksi ja sivut on varustettu koristelistoilla.

  Kaupunkiajoon soveltuva muotoilu

  Voimaa ja energiaa uhkuvaan keulaan tuodaan ripaus kaupunkiajoon sopivaa hienostuneisuutta ajo- ja pysäköintivaloissa käytettyjen LED-lamppujen avulla.

  Erottuu edukseen myös maastossa

  Virkistävän tuore muotoiluratkaisu on näyttävä ilmestys niin maantiellä kuin maastossakin. Lisäksi se korostaa Mitsubishin olemusta ja hyödyntää Pajero- ja Lancer Evolution -malleissa hyväksi havaittua toiminnallisuutta.

 •  Tekniikka 

   
  ECO drive overview

  Uusi Outlander tarjoaa jämäkältä katumaasturilta vaadittavaa korkeaa suorituskykyä - sen ominaisuuksiin kuuluvat hyvä kiihtyvyys ja hyvä maantieajettavuus. Ajatpa missä tahansa, saat nauttia uuden sukupolven katumaasturin eduista ja minimoida samalla ympäristövaikutukset alhaisen polttoaineen kulutuksen ja matalien hiilidioksidipäästöjen ansiosta.

   Moottorit 

   


  2.2 DI-D engine

  Auto stop & go  Auto stop & go 

  2.0 MIVEC moottori

  Bensiinikäyttöinen 2.0 litran MIVEC on hiljainen ja tehokas. Suurin teho on 150hv/6000rpm ja vääntö 195/Nm/4200rpm. Edistyksellisen MIVEC-teknologian ansiosta moottori on kevytrakenteinen, mikä vähentää päästöjä ja parantaa polttoainetaloudellisuutta.

  2.2 DI-D Dieselmoottori

  2.2-litrainen dieselmoottori on vakuuttavan suorituskykyinen ja taloudellinen. Suurin teho on 150 hv/3500rpm ja vääntö 380Nm/2500rpm 6-vaihteisen käsivalintaisen vaihteiston kanssa. Kun vaihteisto on 6-portainen automaatti, vastaavat teho- ja vääntöarvot ovat 150hv/3500rpm ja 360Nm/2750rpm. 

  Auto Stop & Go (AS&G)

  Auto Stop & Go (AS&G) vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttamalla moottorin automaattisesti auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Manuaalivaihteiston kanssa moottori sammuu, kun vaihdat vapaalle ja nostat kytkimen ylös. Moottori käynnistyy painaessasi kytkintä. CVT-vaihteiston kanssa moottori sammuu, kun painat jarrua, ja käynnistyy vapauttaessasi jarrun. 

   AERODYNAAMINEN MUOTOILU

  Aerodynamic design

  Aerodynaaminen muotoilu

  Outlanderin aerodynaamiset muodot erottuvat edukseen kaupunkimaastureiden joukossa. Lukuisten tietokoneella suoritettujen virtausanalyysien ja tuulitunnelissa tehtyjen kokeiden myötä Outlanderin ulkomuoto on hioutunut erinomaisen aerodynaamiseksi ja katseet puoleensa vetäväksi.

  Auto stop & go

  Kestävä, kevyt korirakenne

  Kori on erittäin kevyt ja vankkarakenteinen sen valmistuksessa käytettyjen ultralujien teräslevyjen ansiosta. Kestävät levyt ovat myös tärkeä osa törmäysturvallisuutta. 

  ECO DRIVE-JÄRJESTELMÄ 

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  ECO mode control

  ECO Mode -tila säätää moottorin, ilmastoinnin ja nelivedon toimintaa vähemmän polttoainetta kuluttavaksi.

  ECO drive assist

  Näyttää reaaliaikaisesti, kuinka taloudellinen ajotapasi on.

  ECO score

  Kuinka monta vihreää lehteä saat? Järjestelmä arvostelee ajotapasi valitulla ajanjaksolla.


 • TURVALLISUUS 

   
  Safety overview

  Huipputason suorituskyvystä, turvallisuudesta ja luotettavuudesta nauttiminen on ehdoton edellytys paremmalle autoilulle. Uudessa Outlanderissa on suuri määrä turvavarusteita ja -järjestelmiä, jotka suojaavat kuljettajaa ja matkustajia sekä lisäävät autoa käyttävien mielenrauhaa.

  Etutörmäysvaroitin (FCM)

  Järjestelmä auttaa estämään auton keulaan kohdistuvia törmäyksiä tai vähentämään vahinkoja, mikäli törmäystä ei voida välttää. 

  Forward collision

  Danger of collision

  Aktiivinen vakionopeudensäädin (ACC)

  Etumaskiin sijoitettu tutkajärjestelmä lisää vakionopeudensäätimen turvallista käyttöä. Kun edessä ei ole autoa, vakionopeudensäädin pitää yllä valittua nopeutta ellei kuljettaja paina kaasua. Jos järjestelmä havaitsee auton, se tarkkailee edessä kulkevan ajoneuvon nopeutta ja pyrkii säilyttämään valitun etäisyyden.   Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  ACC indication on multi-information display

  Ei autoa edessä 

  No vehicle in front

  Auto edessä 

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

   

  Auto edessä (hidastus/pysähtyminen)

  No vehicle in front

   

   Mukautuva vakionopeussäädin: Mukautuva vakionopeussäädin on vain täydentävä järjestelmä. Aja turvallisesti, äläkä aja vain tämän järjestelmän varassa. Mukautuva vakionopeussäädin ei välttämättä aktivoidu joissakin tilanteissa. Järjestelmä ei välttämättä tunnista tilannetta edessä olevan auton tyypistä tai kunnosta, sääolosuhteista tai tieolosuhteista johtuen. Lisäksi järjestelmä ei välttämättä pysty jarruttamaan riittävästi, jos edellä ajava auto jarruttaa äkillisesti tai toinen auto kiilaa eteesi, jolloin autosi lähestyy sitä nopeasti. Pyydä tarvittaessa lisätietoja paikalliselta Mitsubishi Motors -jälleenmyyjältä tai maahantuojalta. 

  Kaistavaroitin

  Toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto ajautuu ajokaistaltaan, eikä suuntavilkkua käytetä.                      

  Kaistavaroitin ei ole tarkoitettu pienetämään riskejä, jotka aiheutuvat auton edessä olevan tilanteen huomioimatta jättämisestä (jokin vie huomion sivuun, kuljettaja on mietteissään jne.) tai esimerkiksi sääolosuhteista johtuvasta huonosta näkyvyydestä. Se on suunniteltu tunnistamaan kaistaviiva nopeuden ollessa vähintään noin 65 km/h. Ohjaa autoasi asianmukaisesti ja aja turvallisesti. Järjestelmä ei välttämättä tunnista kaistaa asianmukaisesti joissakin olosuhteissa. Katso lisätietoja auton käyttöohjekirjasta.

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LDW indication on multi-information display

  LDW indication on multi-information display  Kuolleen kulman varoitin

  Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen autosi takaosan vasemman- ja oikeanpuoleisissa kuolleissa kulmissa olevat toiset autot. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

  BWS

  BWS

  Automaattiset Kaukovalot

  Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palutuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irroittaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

  BWS BWS
  Parking support


  Rear view + Bird's-eye view

  Rear view + Bird's-eye view  Camera positions

  Camera positions

  Multi around monitor -kamerajärjestelmä

  Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on ja pysäköiminen on turvallisempaa. Ajoneuvo voidaan esittää näytöllä jollakin valitsemastasi seitsemästä värivaihtoehdosta. 


  Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  Moottorin tehon ohjaus aktivoituu:

  •  Ajonopeuden ollessa 0–10 km/h (ei N- tai P-asennossa)
  •  Kun havaittu este tai ajoneuvo on noin 4 m:n etäisyydellä 
  •  Kun kaasupoljinta painetaan kovaa tai äkillisesti 
  •  Kun kuljettaja ei käännä rattia väistääkseen estettä/ajoneuvoa 

  Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä

  Mittaristoon ilmestyy merkkivalo, kun järjestelmä on käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon kun peruutusvaihde on kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalo vilkkuu. 


  Virheellisen kiihdytyksen estojärjestelmä pysäköitäessä (UMS)

  Pysäköitäessä sattuvia törmäyksiä ehkäistään järjestelmällä, joka antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos etu- tai taka-anturit havaitsevat esteen. Järjestelmä myös ohjaa moottorin tehoa, jos vahingossa kiihdytät äkillisesti.  

  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) kori

  RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) on Mitsubishin ainutlaatuinen korirakenne, joka lisää turvallisuutta mahdollisissa törmäystilanteissa. Erittäin kestävä RISE-kori sitoo ja ohjaa. Törmäyksiä varten lattian etuosaan on lisätty tukipalkki, joka estää matkustamon muodonmuutokset törmäyksessä. 


  Euro NCAP 5 tähteä 

   OUTLANDER sai Euro NCAP:n viiden tähden luokituksen vuonna 2013 ja Euro NCAP:n Advanced-palkinnon vuonna 2013 (FCM-järjestelmästään). 


  Seven SRS airbags

  7 SRS-turvatyynyä 

  Outlanderin turvallisuuden perusta ovat törmäysvoimaa sitova ja ohjaava RISE-turvakori ja seitsemän SRS-turvatyynyä: kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt, verhomaiset kattoturvatyynyt 1. ja 2. rivillä ja kuljettajan polviturvatyyny.

  Mirror

  Automaattisesti himmentyvä taustapeili

  Taustapeili automaattisesti vähentää takana ajavien ajoneuvojen ajovalojen häikäisyä peilin kautta.

  Active Stability Control (ASC) 

  Aktiivinen ajonvakaudenhallinta (ASC)

  Mitsubishin aktiivinen ajovakaudenhallintajärjestelmä auttaa hallitsemaan autoa liukkailla tienpinnoilla. Järjestelmä varmistaa auton luotettavan käyttäytymisen tunnistamalla ja korjaamalla yli- ja aliohjautumisen. Järjestelmän havaitessa takarenkaan luiston jarruvoimaa ohjataan ulommalle eturenkaalle siten, että muodostuva voima palauttaa auton alkuperäiselle ajolinjalle. Jos järjestelmä havaitsee eturenkaan luiston, se jarruttaa sisempää takarengasta helpottaen auton ohjaamista takaisin ajolinjalleen.

  Hill Start Assist (HSA) 

  Mäkilähtöavustin (HSA)

  Vapauttaessasi jarrun jyrkässä ylämäessä mäkilähtöavustin pitää auton paikoillaan muutaman sekunnin ajan. Näin ehdit siirtää jalkasi kaasulle ja pääset liikkeelle turvallisesti.


 • HIENOSTUNUT 

  Premium quality

  Aitoa mukavuutta ja laatua

  Outlander on monta autoa yhdessä. Se muuntuu kätevästi käyttötarpeen, matkustajamäärän ja  kuljetettavien tavaroiden määrän sekä koon mukaan. Avara, korkealaatuisesti viimeistelty ja hiljainen matkustamo sekä mukavat istuimet varmistavat miellyttävät oltavat pitkilläkin ajomatkoilla. Tilaa on seitsemälle matkustajalle ja 2. sekä 3. rivin istuimet voidaan joustavasti taittaa tavaratilaksi tarpeen vaatiessa.

  Comfortable third row seats

  Mukavat istuimet

  Miellyttävästi muotoillut istuinten selkänojat antavat hyvän sivuttaistuen. Suuret pääntuet suojaavat päätä ja niskaa korkeammalta.

  Cargo capacity

  Joustavaa tilaa tavaroille

  Tasaisen tavaratilan pituutta voidaan helposti kasvattaa 335 mm taittamalla 2.rivin istuinten selkänojat eteenpäin. Käytettävissä on tällöin tasaista ja pitkää tilaa tavaroille. 

  Seat arrangement & third row seats

  Muunneltavuus & 3.rivin istuimet

  Outlanderin 2. ja 3. rivin istuimia voi kätevästi ja joustavasti muunnella. Tämä mahdollistaa optimaalisen tilankäytön ja matkamukavuuden vaihtuvan matkustaja- ja matkatavaramäärän mukaan. Toisen rivin istuimet liukuvat helposti eteenpäin ja helpottavat näin käyntiä kolmannelle istuinriville.


  Seat sliding function

  Liukuvat istuimet

  Liukuvat istuimet takaavat helpon pääsyn 3. rivin istuimille.

  LAADUKKAAT SISÄTILAT

  Premium quality overview

   Miellyttävän hiljainen

  Outlanderin suunnittelussa on perusteellisesti kiinnitetty huomiota moottorien hiljaisuuteen, koska moottori on merkittävä tärinän ja melun lähde autossa. Outlanderissa on heilurityyppinen moottorin kiinnitysjärjestelmä, joka sallii pitkittäissuuntaisen heilahtelun vähentäen näin suuresti tärinää ja melua. Outlanderin A-pilari, ovipeilit ja ovien tiivistenauhat on muotoiltu tuulelle vähemmän alttiiksi. Lisäksi kojetaulun rakenne, lattiamatto ja sisäkaton etuosa vähentävät osaltaan matkustamoon kantautuvia ajoääniä. Hyvin toimiva jousitus ja korkealuokkaiset renkaat parantavat osaltaan matkustamon hiljaisuutta. 

  Istuinmateriaalit

  Seat material

  Musta kangas

  Seat material

  Beige kangas

  Seat material

   Musta nahka

   

  Seat material

  Beige nahka

   


   

   

  Dual-zone automatic air-conditioning

   2-alueinen automaatti-ilmastointi

  Outlanderin automaattinen ilmastointi mahdollistaa erilliset ilmastointiasetukset sekä kuljettajalle että etuistuimella matkustavalle. Miellyttävin lämpötila voidaan joka hetki säätää yksilöllisesti.

   

  Wide and stable appearance

   Leveä ja vakaa ulkonäkö

  Keulan leveän ja jyhkeän ilmeen tekevät alaspäin aukeava etumaski ja voimakkaita piirteitä suosiva Mitsubishin maasturien muotoiluperinne. Korkealinjainen takaosa antaa puolestaan ryhdikkään ja avarista sisätiloista viestivän vaikutelman.

  Alloy wheels & cover

   Kevytmetallivanteet 

  Tyylikkäät 18-tuuman kevytmetallivanteet korostavat Outlanderin ryhdikästä ja urheilullista ilmettä. Ja antavat tunteen varmasta pidosta kaikilla keleillä.


 •  

  Tehokkaat moottorit 

  S-AWC (Super all wheel control)

  Super All Wheel Control (S-AWC)

  Integroitu S-AWC-järjestelmä varmistaa uskomattoman pidon sekä auton vakaan hallinnan ja johdonmukaisen käyttäytymisen yhdistämällä optimaalisesti aktiivisen ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmän (ESC), 4WD -tekniikan ja AYC (Active Yaw Control) -toiminnon toisiinsa.

  2.2 DI-D engine

  2.2 DI-D DIESELMOOTTORI

  2.2-litrainen dieselmoottori on vakuuttavan suorituskykyinen ja taloudellinen. Suurin teho on 150 hv/3500rpm ja vääntö 380Nm/2500rpm 6-vaihteisen käsivalintaisen vaihteiston kanssa. Kun vaihteisto on 6-portainen automaatti, vastaavat teho- ja vääntöarvot ovat 150hv/3500rpm ja 360Nm/2750rpm.

  2.0 MIVEC engine

  2.0 MIVEC Moottori

  Bensiinikäyttöinen 2.0 litran MIVEC on hiljainen ja tehokas. Suurin teho on 150hv/6000rpm ja vääntö 195/Nm/4200rpm. Edistyksellisen MIVEC-teknologian ansiosta moottori on kevytrakenteinen, mikä vähentää päästöjä ja parantaa polttoainetaloudellisuutta.


    

     
  Shift paddles

  INVECS-III CVT

  Uuden sukupolven portaaton CVT-vaihteisto tarjoaa tasaisemman ja paremman vasteen kaikissa ajo-olosuhteissa ja reagoi myös osakaasulla kiihdytykseen nopeammin. Kitkasta aiheutuvan vääntömomenttihäviön pieneneminen parantaa polttoainetaloutta.

  S-AWC (Super all wheel control)

   Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä

  Ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla voit vaihtaa vaihteita sähköisesti irrottamatta kättäsi ohjauspyörästä.

  Cruise control

   Vakionopeudensäädin

  Auton nopeus pysyy automaattisesti samana kaasupoljinta painamatta. Tämä tekee ajamisesta rennompaa pitkillä matkoilla. Jarrupolkimen painaminen kytkee järjestelmän pois.

 •  KÄTEVIÄ TOIMINTOJA

  Wide HD display

  Hainevä antenni

  Hainevä antenni lisää sporttista ulkonäköä Outlanderiin.

  Sound quality control

  LED-etusumuvalot


  Electronically controlled sunroof

   Sähkökäyttöinen kattoluukku


  Electric tailgate

  Sähkötoiminen takaluukku

  Takaluukku voidaan avata tai sulkea helposti kaukosäätimellä, takaluukusta tai ohjaamosta olevasta kytkimestä.

  Heated Windscreen

  Lämmitettävä tuulilasi

  Tuulilasissa olevat lämmityslangat poistavat huurun tai huurteen, jotta näkyvyys selkiytyisi nopeammin kuin lämmitintä tai huurteenpoistoa käyttäen.

  LED headlamps with LED daytime running lamps

  LED-ajovalot LED-päiväajovaloilla

   

  Adjustable rain sensor

  Sadetunnistin

  Sadetunnistin käynnistää tuulilasinpyyhkijät automaattisesti, kun tuulilasissa havaitaan kosteutta.

  Keyless operation system

  Avaimeton lukitusjärjestelmä (KOS)

  Kun avain on mukanasi, voit painaa jomman kumman etuoven tai takaluukun ulkopainiketta lukitaksesi tai avataksesi kaikkien ovien ja takaluukun lukituksen ja painaa moottorin käynnistyspainiketta ohjaamossa moottorin käynnistämiseksi tai sammuttamiseksi.

  Console bos illumination

  Keskikyynärnoja edessä, jonka alla tavaralokero

   Tavaralokero on myös valaistu, jotta löydät tavarat kätevästi myös hämärässä.

  LED foot lamps

  Valaistu jalkatila

   Valaistus aktivoituu ovien auetessa.

  VIIHDE

  SD navigation system

  MITSUBISHI Multi Communication System (MMCS)

  HD-kosketusnäyttö helpottaa navigointia ja ilmaisee selkeästi ECO-tiedot, kuten energian kulutuksen ja toimintasäteen. Se myös helpottaa peruuttamista näyttämällä peruutuskameran kuvaa.  S-AWC (Super all wheel control)

  Sähkötoiminen seisontajarru automaattisella ylläpidolla

  Vedä vain kytkin ylös kytkeäksesi seisontajarrun tai paina se alas vapauttaaksesi sen. Jos automaattinen ylläpito on päällä, auto pysyy paikallaan, vaikka jarrupoljin vapautettaisiin. Kaasupolkimen painaminen vapauttaa jarrun.

  Display audio

  Display audio

  Audiojärjestelmän hallinta on helppoa 6,1” kosketusnäytön kautta. Järjestelmä näyttää myös peruutuskameran kuvan.

  CD/MP3 player

  CD/MP3-soitin

   


  Rockford fosgate premium sound system

  Rockford Fosgate® premium äänijärjestelmä

  Nauti yhdessä Rockford Corporationin kanssa kehitetyn uuden audiojärjestelmän uskomattomasta äänenlaadusta.
   Äänijärjestelmä ympäröi sinut upealla DTS Neutral Surround -äänellä.  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
  1.  3.5cm pehmeäkartioinen diskanttikaiutin
  2.  16cm tyhjiömuovattu kartiokaiutin
  3.  16cm tyhjiömuovattu koaksiaalinen 2-tiekaiutin
  4.  25cm subwoofer
  5.  710W 8-kanavainen tehokas vahvistin                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

  DAB

  The Smartphone Link Display Audio

  Aja minne haluat, milloin haluat. Tutustu uusiin paikkoihin ja uuteen musiikkiin. Smartphone-link Display Audio (SDA) antaa sinulle aikaa tutustumisretkiin. Voit käyttää kartta-asetuksia, toistaa musiikkia ja soittaa puheluita äänikomennoilla. Näin ajaminen on hauskempaa ja turvallisempaa. 

  Katso lisätietoja