Käytämme evästeitä verkkosivuillamme parantantaaksemme kävijöidemme käyttökokemusta. Lue lisää yksityisyydestä ja evästeiden käytöstä sivuiltamme.

 • KÄYTTÖEHDOT

  Käyttöehdot

  Tällä sivustolla olevat tiedot on kerätty suurinta huolellisuutta noudattaen. Tästä huolimatta varaamme oikeuden näillä sivuilla esitetyissä malleissa, muotoilussa, teknisissä yksityiskohdissa, hinnoissa, ulkonäössä tai muissa tiedoissa tapahtuviin muutoksiin. Sivustolla saattaa esiintyä kuvia malleista tai mallien yksityiskohdista, joita ei ole Suomen maahantuontiohjelmassa.
  Tuotteisiin liittyvät yksityiskohdat tarkistettavissa jälleenmyyjältä.
  Kaikkiin hintatiedot sitoumuksetta, ilman paikkakuntakohtaisia toimituskuluja, lisävarusteiden hinnat ilman asennustöitä, ellei toisin mainiota. Lisävarusteiden ja Mitsubishi-merkkituotteiden saatavuus tarkistettava jälleenmyyjältä. Arvonlisäveron, autoveron ja muut mahdolliset viranomaisperusteiset muutokset vaikuttavat kaikkiin hintoihin välittömästi ao muutosten tultua voimaan riippumatta siitä, mitä sivustolla on näytetty. Kaikissa tapauksissa tällä sivustolla esitettyjä tietoja ja kuvia on pidettävä yleisenä informaationa eikä mitenkään sitovana  sopimuksena. 


  Copyright

  Mitsubishi Motors Corporationin verkkosivuihin ei anneta mitään oikeuksia.
  Kaikki näiden sivujen tuotekuvat, tekstit, ohjelmat ja muu materiaali on Mitsubishi Motors Corporationinn omaisuutta. Niitä ei saa kopioida tai muulla tavoin tallentaa hakujärjestelmään, paitsi jos sivuja täytyy katsella off-line tilassa. Kaiken tällä sivulla esiintyvään materiaalin kopiointi, jakelu tai välittäminen ilman Mitsubishi Motors Corporationin kirjallista lupaa on kielletty. Myös suorat viittaukset ja linkitykset www.mitsubishi.fi -sivustolle ilman kirjallista lupaa on kielletty.


  Henkilötiedot

  Mitsubishi Motors Corporation ei kerää henkilötietoja ellei tämä perustu vapaaehtoisuuteen. Täyttäessään verkkolomakkeen (esim esitepyyntö tai koeajovaraus) tai lähettäessään sähköpostia käyttäjä voi antaa  luvan  tai kieltää henkilötietonsa tallentamisen ja käyttämisen markkinointitarkoituksessa.


  Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

  Rekisterinpitäjä

  -Delta Motor Group Oy, Y-tunnus 0110161-2, Niittymäentie 7, 02200 Espoo, Puh. 0207 408 111i

  2. Rekisteriasiat

  –Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

  3. Rekisterin nimi

  –Delta Motor Gropin asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  –Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

  5. Rekisterin tietosisältö

  –Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  –Nimi

  –Sähköpostiosoite

  –Matka- ja/tai muu puhelinnumero

  –Organisaatio ja asema

  –Organisaation osoitetiedot

  –Yhteysloki

  6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

  –Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksimainittuja.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  –Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

  8. Tietojen poistaminen

  –Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

  9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  –Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.