RSS

Abstract RSS test

UUTISET

JUHA SALO OLI SM-RALLIKAUDEN YKKÖNEN


Seitsemän osakilpailun mittaisen rallin SM-sarjan päättänyt kisa paketoitiin tänään Tampereella. Nelivetoisten sarjajohdossa kauden alusta lähtien ollut Juha Salo varmisti pirkanmaalaisilla teillä uransa kahdeksannen mestaruuden.Lopputuloksissa Salo oli yleiskilpailun neljäs Jarkko Nikaran, Karl Kruudan ja Ari Vihavaisen jälkeen. Nikara ja Kruuda kilpailivat sarjan ulkopuolisina, joten maksimipisteet jaettiin Vihavaiselle. Näillä sijoituksilla Salon piste-eroksi sarjan hopealle ajaneeseen Vihavaiseen jäi 13,5 pistettä.

JUHA SALOLLA SAUMA KAHDEKSANTEEN SUOMENMESTARUUTEEN


Rallin SM-sarjan seitsemäs ja samalla kauden päättävä osakilpailu ajetaan Tampereella. Perjantaina käynnistyvässä rallissa nelivetoisten suomenmestaruudessa on tiukimmin kiinni Mitsubishi-kuljettaja Juha   Salo, joka johtaa toisena olevaa Ari Vihavaista 18,5 pisteellä. Tampereella voittajalle jaetaan 25 pistettä. Rallissa ennakkospekulointi on turhaa, mutta käytännössä Vihavaisen voittaessa Salolle riittää luokan yhdeksäs sija ja sen tuomat 7 pistettä varmistamaan kahdeksannen mestaruuden.  

JUHA SALO VAHVASSA PISTEJOHDOSSA SM-SARJAN LOPPUKIRIIN


Rallin SM-pisteistä kilpaillaan seuraavaksi Turussa, kun kauden kuudes osakilpailu käynnistyy perjantai-iltana ja jatkuu lauantaina. Nelivetoisten johtopaikkaa sarjan avausrallista asti pitänyt Juha Salo on kauden aikana tehnyt 22,5 pisteen etumatkan toisena olevaan Ari Vihavaiseen. Suomenmestaruusratkaisu on mahdollista nähdä Turussa.  

SARJAJOHTAJA JUHA SALO NELJÄS LAIHIAN SM-RALLISSA


Rallin SM-sarjan kesäkausi saatiin vauhtiin tänään Laihialla. Talvikautta hallinneet Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen sijoittuivat kilpailun neljänneksi. Kaksikko kärsi loppupätkillä tekniikkaongelmasta, mikä verotti Mitsubishi-kaksikon matkantekoa.

JUHA SALO RALLIN SM-KESÄKAUTEEN MAKSIMIPISTEIN


Mitsubishi-kaksikko johtaa sarjaa kolmen voiton tuomilla maksimipisteillä. Pistekakkosena on Salon tapaan Hannu's Rally Teamia edustava Ari Vihavainen. Eroa tallikaverusten välillä on 21,5 pistettä. Salon ja Salmisen lääkkeet piste-eron kasvattamiseksi ovat yksiselitteiset; olla vauhdillisesti kilpakumppaneitaan nopeampia ja jatkaa talvikauden voittoputkeaan. 

MITSUBISHI PAJERO – 30-VUOTIAS KLASSIKKO


Mitsubishin todellinen klassikkomaasturi Pajero täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Vuonna 1983 Suomessa lanseerattu Pajero on saavuttanut vuosien aikana lähes kulttiaseman ja huippuaikoinaan 80-luvulla Pajeroiden markkinaosuus Suomessa oli maasturisegmentissa jatkuvasti lähes 50 %. Tullessaan markkinoille 1980-luvun alussa se oli Suomessa ensimmäinen ahdetulla diesel-mootorilla oleva nelivetomaasturi. Mitsubishi Pajerossa oli myös erillisjousitettu etuakseli, mikä teki siitä hyvin henkilöautomaisen ajettavan.

Auto-Sunin Mitsubishi-huoltotoiminnot siirtyvät Deltalle


Delta Auto Oy ja Auto-Suni ovat sopineet Mitsubishi-merkkisten henkilöautojen varaosa- sekä järkimarkkinointiliiketoiminnan siirtymisestä Deltalle. Sopimuksen myötä Auto-Sunin Mitsubishi-huoltotoiminnot päättyvät Imatralla, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa ja siirtyvät Deltalle 1.6.2013 alkaen.  Delta Auto toimii jatkossa ainoana valtuutettuna merkkikorjaamona Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. 

JUHA SALOLLA KOKEMUSRIKKAAT ASFALTTISPRINTIT


Rallin SM-sarjaa johtava Juha Salo herätteli tänä viikonloppuna kisavauhtiaan rallisprintin merkeissä Keravalla ja Nurmijärvellä. Asfaltilla ajetut kilpailut olivat sorapintaan tottuneelle Salolle uusi kokemus, jonne kuljettaja lähti vailla isompia tulostavoitteita. Lauantaina Salon sijoitus oli yleiskilpailun 12. Sunnuntaina lopputulos parani parin pykälän verran, kymmenenneksi.

JUHA SALO MUKANA VIIKONLOPUN ASFALTTISPRINTEISSÄ


Rallin SM-sarjan odottaessa kesäkuista sorakauden alkuaan, sarjajohdossa oleva Juha Salo verryttelee ranteitaan rallisprintin merkeissä tulevana viikonloppuna. Salo ajaa Mitsubishi Lancer EVO yhdeksiköllä Future Cupin avausosakilpailut, lauantaina Keravalla ja sunnuntaina Nurmijärvellä.

MITSUBISHIN EDUSTUS KOUVOLASSA SIIRTYY DELTALLE


Mitsubishin vähittäismyynti- ja huoltotoiminnot Kouvolassa siirtyvät liiketoimintakauppana merkkiä aiemmin edustaneelta Autosompa Oy:ltä Delta Autolle. Mitsubishi-henkilöautojen myynti ja huoltotoiminnot käynnistyvät Delta Autossa 16.3.2013 alkaen. Autosompa keskittyy jatkossa Mercedes-Benz, Citroën, Hyundai ja Suzuki -edustuksiinsa

JUHA SALOLLE HATTUTEMPPU TALVIKAUDEN SM-RALLEISTA


Joensuussa paketoitiin tänään rallin kotimaisen mestaruussarjan talvikausi. Kolmas osakilpailu käytiin hienossa talvisäässä haastavilla pohjoiskarjalaisilla teillä. Rallia hallitsi Juha Salo kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa. Autokunta varmisti SM-talvelleen triplavoiton 16,7 sekunnin erolla ennen lopussa ohi Ari Vihavaisen puristanutta Joni Nikkoa.

JUHA SALO TERÄVÄMPÄNÄ JOENSUUN SM-RALLIIN


Rallin SM-sarja on edennyt talven osalta päätösralliinsa. Joensuussa kisataan lauantaina kauden kolmannen kerran suomenmestaruuspisteistä.

UUDEN MITSUBISHI OUTLANDER PHEV LADATTAVAN HYBRIDIN HINNAT JULKAISTU


Geneven autonäyttelyssä 2013 esiteltävän Mitsubishi Outlander PHEV ladattavan hybridi-mallin hinnat on julkaistu. Mitsubishi Outlander PHEV:ssa yhdistyvät sähköautoilun ympäristöystävällisyys, Mitsubishin neliveto-osaaminen sekä suuret ja monikäyttöiset tilat. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä sekä mallin hinta 49 995 euroa tekevät ladattavasta hybridi-Outlanderista hyvinkin varteenotettavan vaihtoehdon isompien perheautojen markkinoilla.

JUHA SALO VEI VOITON MIKKELISSÄ


Rallin SM-sarjan Mikkelin osakilpailun parhaimmisto saatiin järjestykseen tänään. Kaksipäiväisen rallin toista osuutta hallitsi nelivetoluokassa Juha Salo kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa. Eilisen jälkeen kilpailua kakkospaikalta jatkaneet Salo ja Salminen ottivat aamun alkajaisiksi kärkipaikan haltuunsa, eivätkä luovuttaneet sitä päivän aikana. Kaksikkon voitti jo toistamiseen tällä kaudella. 

JUHA SALO KESKITTYNEENÄ MIKKELIN SM-RALLIIN


Kuukausi sitten Rovaniemellä käynnistettyä rallin SM-mitalitaistelua jatketaan seuraavaksi Mikkelissä. Mitsubishi-kuljettaja Juha Salolle ja kartanlukija Marko Salmiselle avauskilpailun voitto oli vahva startti uuteen kauteen. Mikkelin kaksipäiväisestä rallista on tulossa mielenkiintoinen, sillä Salo saa savolaisteille haastajakseen tutun    kilpakumppanin vuosien varrelta Jari Ketomaan osallistuessa kotikilpailuunsa S2000 Skodalla.

MITSUBISHI TUO GENEVEEN INNOVATIIVISTA SÄHKÖAUTO- JA HYBRIDITEKNIIKKAA


Mitsubishi Motors Corporation esittelee Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä nelivetoisen ladattavan hybridi -Outlanderin Euroopan version. Perheautokokoluokan innovatiivinen Mitsubishi Outlander PHEV on ympäristöystävällinen vaihtoehto maasto-ominaisuuksista ja runsaista tiloista tinkimättä. Mitsubishin osastolla nähdään myös merkin tulevaisuuden teknologioista viitteitä antavat sähköauto- ja hybridikonseptit. Lisäksi Mitsubishin täysin uusi vähäpäästöinen B-segmentin Space Star -kaupunkiauto on esillä Genevessä.

JUHA SALO JUHLI TUNTURIN VOITTOA NELJÄNNEN KERRAN


Rallin SM-sarjan kaksipäiväinen avauskilpailu pääteltiin tänään Rovaniemellä. Eilisen osuuden jälkeen yleiskilpailun kakkossijalta startannut Mitsubishi-kaksikko, Juha Salo ja Marko Salminen, nousi teknisistä ongelmista huolimatta rallin voittoon. SM-sarjan ulkopuolisena kilpailussa ajanut Norjan Andreas Mikkelsen menetti johtoasemansa jo aamun alkajaisiksi rikkoessaan renkaan penkkaosuman seurauksena.

JUHA SALO SUOSIKKINA SM-KAUTEEN


Rallin SM-sarjassa viimeisten yhdentoista vuoden ajan mestaruuksia ja mitaleita rohmunnut Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo on jälleen mukana, kun jalometalleista lähdetään kisaamaan tulevana viikonloppuna Rovaniemellä. Salo ja kartanlukija Marko Salminen jatkavat menestyksekästä yhteistyötä ajaen tiimipisteitä nyt Hannu's Rally Teamin nimiin kalustonaan tuttu, mutta uusien sääntöjen puitteissa viritetty Mitsubishi Lancer Evolution X R4. Hopeakauden jälkeen autokunnalla on alkavalle sarjalle vain yksi tavoite.

JUHA SALO ILMOITTAUTUU RALLIN SM-SARJAAN UUDEN TIIMIN NIMISSÄ


Yhdentoista vuoden mittaista mitaliputkea menneellä rallin SM-kaudella hopealla jatkaneen Juha Salon katse on suunnattu jo tulevaan. Kun kotimainen rallisarja starttaa tammikuun lopulla Rovaniemellä, tuo alkava seitsemän osakilpailun mittainen kausi mukanaan tuttujen yhteistyökuvioiden lisäksi uutta.

Mitsubishi yhteistyöhön mainostoimisto Adamsin kanssa


Mitsubishin maahantuoja Delta Motor Group Oy on aloittanut yhteistyön mainostoimisto Adamsin kanssa. Sopimus koskee Mitsubishi-merkin mainontaa niin perinteisessä printissä kuin sähköisissä medioissa. Yhteistyön tavoitteena on kohottaa Mitsubishi-brändin tunnettuutta sekä lisätä uusien autojen myyntiä.

UUDISTUNUT MITSUBISHI ASX SAAPUU MARKKINOILLE


Suomessa vuoden 2011 alussa lanseerattu Mitsubishi ASX saapuu markkinoille uudistuksin, jotka näkyvät paitsi ulkomuodossa myös varustetasoissa. Lisäksi niin bensiini- kuin dieselmallien päästotasot ovat laskeneet. Mitsubishi ASX:n myynti on tähän mennessä ollut noin 2000 kpl, joista noin 10 % osuus on diesel-nelivetomallia.

MITSUBISHI OUTLANDER MARKKINOILLE TÄYSIN UUDISTUNEENA


Monikäyttöinen ja aiempaakin ympäristöystävällisempi Mitsubishi Outlander saapuu markkinoille täysin uudistuneena. Ympäristöystävällinen tehokkuus, edistykselliset ajo- ja turvallisuusominaisuudet, monikäyttöiset sisätilat sekä hienostunut muotoilu yhdistyvät Mitsubishin uutuusmallissa tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Uusi EURO5 -päästönormit täyttävä moottorivalikoima koostuu 2,0-litraisesta MIVEC-bensiinimoottorista (150 hv) sekä 2.2-litraisesta Clean Diesel -moottorista (150 hv).Monikäyttöinen ja aiempaakin ympäristöystävällisempi Mitsubishi Outlander markkinoille täysin uudistuneena. Ympäristöystävällinen tehokkuus, edistykselliset ajo- ja turvallisuusominaisuudet, monikäyttöiset sisätilat sekä hienostunut muotoilu yhdistyvät Mitsubishin uutuusmallissa tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Uusi EURO5 -päästönormit täyttävä moottorivalikoima koostuu 2,0-litraisesta MIVEC-bensiinimoottorista (150 hv) sekä 2.2-litraisesta Clean Diesel -moottorista (150 hv).

MITSUBISHI PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ 2012


Ensiesittelyssä uusi nelivetoinen Mitsubishi Outlander ladattava hybridi, ASX facelift ja globaali kompakti kaupunkiauto.

Mitsubishille uusi merkkiedustaja Kokkolassa


Mitsubishi-verkosto vahvistuu Keski-Pohjanmaalla, kun Delta Motor Group Oy ja Kokkolan Autovälitys Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Mitsubishi-ajoneuvojen vähittäismyynnin aloittamisesta Kokkolassa. Myyntitoiminnot Kokkolan uudella Mitsubishi-edustajalla käynnistyvät syyskuun 2012 alussa. Aiemmin merkin edustus alueella oli Käyttöauto Oy:llä.

JUHA SALO PÄÄTTI SM-KAUTENSA HOPEISESTI


Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen paketoivat SM-rallikautensa tänään Merikarvialla ajetussa sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa. Salon ja Salmisen osalta ralli päätti kotimaisen kisakauden, sillä seuraavaksi kaksikko kilpailee Aasiassa. SM1-luokan osalta kirkkaimpien mitalien kohtalo oli käytännössä ratkennut ennen Merikarviaa.Sinetiksi hopeiselle kaudelle Salo kuittasi kuudennen kerran tällä kaudella kakkossijan mestaruuden vieneen Esapekka Lapin voittaessa. Salminen vei nimiinsä kartanlukijoiden hopean.

JUHA SALO LAITTAA KAIKEN PELIIN MERIKARVIALLA


SM-ralli palaa reilun vuosikymmenen tauon jälkeen satakuntalaisille teille, kun lauantaina ajetaan Merikarvialla kauden kuudes osakilpailu. Juha Salo pääsee kotikisassaan nuotteja lukevan kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa matkaan ilman menestyspainetta. Kaksikko on jo varmistanut hopean SM1-luokassa.- Haluan voittaa ralleja ja laitan kaikki peliin sen puolesta myös Merikarvialla. Nyt ei ole mitään tarvetta varmistella, Salo lataa.- Hienoa päästä kotikylän SM-ralliin. Tilanne on siinä mielessä outo, että osaan tiet melkein ulkomuistista ja nyt niillä mennään lappu kädessä lukien nuottia toiselle, Salminen kuvailee.

JUHA SALO JATKAA KAKKOSENA


Rallin SM-sarja kävi pistekamppailunsa tänään Lapualla. Nelivetoistenluokassa pistekakkosena kisaan lähtenyt Juha Salo ja kartanlukija MarkoSalminen ottivat pohjalaisilta sorateiltä toiseksi korkeimmat SM-pisteet.Mitsubishi-kaksikko sijoittui Esapekka Lapin voittaman yleiskilpailunkolmanneksi Jarkko Nikaran jälkeen. Nikara ei kuitenkaan ole ilmoittautunutsarjaan, joten Salo kerrytti saldoaan kakkossijan pisteillä.

JUHA SALO KAUDEN AVAUSVOITON TAVOITTELUUN LAPUALLE


Rallin SM-sarja palaa kevättauon jälkeen pikataipaleille Lapualla. Nelivetoisten SM1-luokassa kolmen osakilpailun jälkeen pistekakkosina olevat hallitsevat suomenmestarit Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen lähtevät lakeuksille voitonnälkäisinä. Autokunnalla on takanaan kakkossijojen talvi, sillä R4-luokitteisella Mitsubishillä ei ehtinyt lumella Esapekka Lapin kyyditsemän S2000 Fiestan vauhtiin.

MITSUBISHIN TÄYSSÄHKÖAUTO I-MIEVIN HINNAT LASKIVAT


Huhtikuun 2012 alussa voimaan astuneen autoveromuutoksen myötä myös Mitsubishin täyssähköauto i-MiEVin hinta on tarkistettu huomattavasti alaspäin: hinta on laskenut reilut 10 000 euroa nykyisen myyntihinnan ollessa 31 800 euroa. Hintamuutoksen taustalla on tavoite tuoda täysin päästötön sähköauto potentiaaliseksi vaihtoehdoksi yhä useammalle ajoneuvon hankintaa harkitsevalle ympäristötietoiselle kaupunkilaiselle. Uusi mallivuosi on tuonut i-MiEViin myös useita merkittäviä päivittäistä ajoa helpottavia tekniikoita ja mukavuuksia. 

LÄNSIAUTO OY ALOITTAA MITSUBISHIN MYYNNIN JA HUOLLON VANTAALLA


Mitsubishin jälleenmyyntiverkosto laajenee entisestään, kun maahantuoja Delta Motor Group Oy (Delta) ja LänsiAuto Oy ovat tehneet sopimuksen merkin vähittäismyynnin ja huoltotoiminnan aloittamisesta LänsiAuton Vantaan toimipisteessä. Myynti- ja huoltotoiminnot käynnistyvät toukokuussa 2012. Mitsubishin aiempi edustus Vantaalla päättyi Vehon toimesta vuoden 2010 lopussa.

MITSUBISHI ESITTELEE GENEVESSÄ UUDEN OUTLANDERIN SEKÄ EDISTYKSELLISTÄ HYBRIDITEKNIIKKAA


Mitsubishi esittelee Geneven autonäyttelyssä täysin uuden Outlanderin. Hienostuneen muotoilun lisäksi moottorivalikoima on uusi. Mitsubishi esittelee myös sähköautotekniikkaan perustuvan ladattavan hybridijärjestelmän, jonka edistykselliset ominaisuudet valitsevat ajotilanteeseen sopivimman voimanlähteen sähkö- tai polttomoottorin sekä näiden yhdistelmän väliltä. Merkin sitoutumisesta ympäristöystävällisyyteen kertoo osastolla esillä oleva ilmaston lämpenemisen aiheuttamiin haasteisiin vastaava energiatehokas MiEV-älytalo.

JUHA SALO TUTULLE KAKKOSSIJALLE


Rallin SM-sarjan talvikausi ajettiin päätökseen Mikkelissä. Hallitsevat nelivetoisten suomenmestarit Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen ottivat savolaisilla teillä R4-luokitteisesta Mitsubishistään kaiken irti, se riitti tällä kaudella tutuksi tulleelle hopeasijalle. S2000-luokan kilpa-autolla voittoon ajoi Esapekka Lappi. Mikko Pajunen oli jälleen kolmas.

JUHA SALO HYÖKKÄÄ MIKKELISSÄ


Kahden hopeasijan myötä rallin SM-sarjan nelivetoisten luokassa toisena oleva Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen urakoivat seuraavaksi Mikkelissä. Huomenna starttaava kilpailu päättää samalla sarjan talvikauden, joten tauolle lähdettäessä Mitsubishi-kaksikko mielii kaventaa kymmenen pisteen takamatkaansa.

Mitsubishi esittelee uuden Outlanderin Geneven autonäyttelyssä


Mitsubishi Motors Corporation esittelee maaliskuun Geneven autonäyttelyssä täysin uuden innovatiivisen ja globaalin Outlander-crossovermallinsa. Uutuusmallin hienostuneessa muotoilussa näkyy Mitsubishin muotokielen asteittainen suunnanmuutos, jonka ytimen muodostavat selkeys, turvallisuus ja laadukkuus.

JUHA SALO TÄRÄYTTÄÄ TUNTURISSA KAASU POHJASSA


SM-sarjan rallikaravaani on siirtynyt Rovaniemelle, jossa ajetaan seuraavaksikaksipäiväinen Arctic Lapland Rally. Mitsubishi-autokunta Juha Salo jakartanlukija Marko Salminen starttaavat perjantaina alkavaan kilpailuun nelivetoisten pistekakkosena.

JUHA SALO TAIPUI KAKKOSEKSI RIIHIMÄELLÄ


Rallin SM-sarjan avauskilpailun paremmuudesta ajettiin tänään Riihimäellä. Hallitseva nelivetoisten Suomenmestari Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen sijoittuivat vaiheikkaan kilpailun jälkeen kakkoseksi jääden voittaneelle Esa-Pekka Lapille 12,9 sekuntia. 

JUHA SALOLLA KYYTI KOHDALLAAN KAUDEN AVAUKSEEN


Kamppailu rallin suomenmestaruuksista käynnistyy lauantaina, kun Riihimäen ympäristössä ajetaan seitsemän osakilpailun mittaisen sarjan avausralli. Hallitseva nelivetoisten mestaripari, Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen, ovat matkassa R4-luokitteisella Mitsubishi Lancer EVO X:llä. 

Mitsubishi ASX-mallistoon uusi 116 hevosvoimainen 1,8-litrainen dieselmoottori


Mitsubishin suosittu ASX-mallisto täydentyy taloudellisella 116 hevosvoimaa kehittävällä 1,8-litraisella dieselmoottorilla (85 kW). Mukavuutta ajoon tuo se, että moottori vääntää alemmalla kierrosalueella (1750-2250) saman 300 Nm, jonka mallistosta poistuva 1,8-litrainen diesel (110 kW) on aiemmin tarjonnut.

DELTA AUTO RAUMALLE MITSUBISHIN EDUSTUS


Deltan Mitsubishi-verkosto laajenee 1. tammikuuta 2012, kun Delta Auto Rauma aloittaa merkin myynti- ja huoltotoiminnot. Raumalla ei ole ollut Mitsubishin edustusta sitten 2000-luvun alun.

RALLIMESTARI JUHA SALOLLA VALMISTUMASSA UUSI MENESTYSAUTO


SM-rallikauden päätyttyä syyskuussa Juha Salon ja kartanlukija Marko Salmisen osalta mestaruuksiin, on Karkkilan rallitallissa keskitytty täysillä uuden kauden valmisteluihin. Perusta pysyy samana kuin menneellä menestyskaudellakin. Salo ja Salminen istahtavat tutun Mitsubishin kabiiniin. 

LEGENDAARINEN MITSUBISHI PAJERO PALAA UUDISTUNEENA MARKKINOILLE


Markkinaosuuttaan kuluvana vuonna voimakkaasti kasvattanut Mitsubishi tuo markkinoille legendaarisen Mitsubishi Pajeron. Isoksi maasturiksi luokiteltava Pajero on varsin henkilöautomainen sisältäen kuitenkin perinteiset maasto-ominaisuudet. Luokassaan entistäkin kilpailukykyisemmän Pajeron konepellin alla jyllää uudistunut Euro5-päästönormit täyttävä 3,2-litrainen dieselmoottori. Myös auton keula on päivityksen yhteydessä saanut uljaamman ilmeen.

Mitsubishi L200 pick up -mallisto laajenee


Mitsubishin uudistunut L200 pick up -mallisto laajenee, kun kaksipaikkaisen ClubCab-mallin rinnalle saapuvat kaksi- ja viisipaikkaiset DoubleCab-versiot sekä huippuvarustellut Magnum-varustetason mallit. Odotettu Magnum-varustetaso tarjoaa Mitsubishin monikäyttöiseen ja turvalliseen hyötyajoneuvoon tehokkaan 2,5 litraisen dieselmoottorin sekä markkinoiden edistyksellisemmän nelivetojärjestelmän.

MITSUBISHILLÄ KAKSI MAAILMAN ENSI-ILTAA TOKION AUTONÄYTTELYSSÄ 2011


Mitsubishi Motors Corporation esittelee Tokion autonäyttelyssä joulukuussa kaksi maailman ensi-iltansa saavaa uutuutta Mitsubishi Mirage ja Concept PX-MiEV II hybridimaasturin. Molemmat mallit edustavat vahvasti yhtiön ympäristöarvoihin keskittyvää tuotestrategiaa.

MITSUBISHIN EDUSTUS JYVÄSKYLÄSSÄ SIIRTYY DELTALLE


Mitsubishin vähittäismyynti ja huoltotoiminnot siirtyvät Jyväskylässä 1.10.2011 alkaen Delta Autolle. Jyväskylässä Mitsubishiä aiemmin edustanut AutoBest keskittyy jatkossa Mercedes-Benz, Citroën, Opel ja Chevrolet edustuksiinsa.Delta Motor Group Oy jatkaa Mitsubishin jälleenmyyntiverkoston pitkäjänteistä kehitystyötä tavoitteenaan rakentaa valtakunnallisesti mahdollisimman kattava ja sitoutunut Mitsubishi-verkosto.

JUHA SALO KARKASI SUOMEN MESTARUUTEEN


Rallin SM-sarjakausi päättyi Mitsubishi-kuljettaja Juha Salon ja kartanlukija Marko Salmisen juhlaan. Autokunta jätti Keravalla ajetussa finaalirallissa Joonas Lindroosin taakseen ja varmisti kilpailun toisella sijallaan nelivetoisten SM1-luokan suomenmestaruuden. Karkkilan UA:n Salolle mestaruus on jo kuudes. Noormarkun UA/MK:a edustavalle Salmiselle sen sijaanensimmäinen laatuaan.

JUHA SALO PISTEEN ETUMATKALLA MESTARUUSJAHTIIN


Rallin SM-mitalistit selvitetään lauantaina kauden päättävässä kilpailussa Keravalla. SM1-luokan pistetilanne tasoittuiedellisessä osakilpailussa Lapualla, kun sarjaa 19 pisteellä johtaneen Mitsubishi-kuljettaja Juha Salon kilpa-auto tuhoutui tulipalossa ja Joonas Lindroos sai toisen sijansa turvin kavennettua eron yhteen pisteeseen.

JUHA SALO MAALIIN MITSUBISHIN R4:N DEBYYTISSÄ JYVÄSKYLÄSSÄ


Tämän vuoden Neste Oil Ralli paketoitiin tänään Jyväskylässä. Avauspäivänä ennen Laajavuoren yleisöpätkää keskeyttämään joutunut Juha Salo ajoi kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa maaliin, mutta tavoitteena ollut paikka SWRC-luokan kolmen kärjessä jäi saavuttamatta. Keskeytyksestä langetetut kymmenen lisäminuuttia rasittivat Mitsubishi-autokunnan matkaa koko rallin ajan.

JUHA SALOLLA ONGELMIA ENNEN PÄIVÄN PÄÄTÖSPÄTKÄÄ


Jyväskylän MM-ralli avattiin tänään kolmella erikoiskokeella. SWRC:n pistetaisteluun osallistuvalla Juha Salolla ja kartanlukija Marko Salmisella oli epäonnea heti kilpailun aluksi, kun Mitsubishi-kaksikon viimeinen erikoiskoe jäi ajamatta.

JUHA SALO HAASTAA SWRC-KULJETTAJAT MITSUBISHIN R4:LLA


Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo taluttaa torstaina Jyväskylässä käynnistyvän rallin MM-sarjan kahdeksannen osakilpailun starttiviivalle uuden R4-luokituksen mukaisen Lancer EVO X:n. Samalla kotoista rallin SM-sarjaa hallinnoiva Salo ja kartanlukija Marko Salminen lähtevät taistelemaan MM-pisteistä Super 2000 -autojen joukossa.- Vaatii jonkinnäköistä vauhdinpitoa, kun tavoite on ajaa Supereissa palkintokorokkeelle, joten nostelemaan en suotta lähde. Auto on pidettävä tiellä ja maaliin päästävä, se on selvä, Salo summaa.

Mitsubishin maahantuoja Delta vahvasti mukana rallissa


Mitsubishin maahantuojana vuoden alusta alkaen toiminut Delta jatkaa kotimarkkinoillamme japanilaismerkin vahvaa perinnettä osallistua rallitoiminnan kehittämiseen ja tukemiseen. Delta solmi yhteistyösopimuksen moninkertaisen N-ryhmän Suomen mestarin Juha Salon kanssa tammikuun alussa 2011.Neste Oil Rallin pistejahtiin Juha Salo lähtee R4-luokituksen mukaisella Mitsubishi Lancer EVO X autolla, joka on Suomessa laatuaan ensimmäinen.

Deltan Mitsubishi-verkosto laajenee


Deltan Mitsubishi-verkosto laajenee 13.5.2011, jolloin Delta Autot Salo, Forssa ja Rovaniemi saavat merkkivalikoimaansa uuden japanilaisedustuksen. Ensin käynnistyvät merkin myyntitoiminnot ja huoltotoiminnot pian tämän jälkeen. Salossa ja Forssassa Mitsubishin edustus siirtyy kokonaisuudessaan Astrum Auto Oy:ltä Delta Autolle. Rovaniemellä Mitsubishiä aiemmin edustanut Niemelän Auto Oy keskittyy Mercedes-Benz-edustukseen ja luopuu näin ollen Mitsubishistä toukokuun lopulla. Osapuolet ovat sopineet muutoksista hyvässä yhteisymmärryksessä.

MITSUBISHIN TÄYSSÄHKÖAUTO SAAPUI SUOMEEN


Maailmalla peräti yli 5 000 asiakkaalle toimitettu Mitsubishin täyssähköauto i-MiEV on saapunut nyt myös Suomeen. Uuden sukupolven sähköauto ei tuota laisinkaan ajonaikaisia CO2-päästöjä ja voimanlähteenä 49 Kw moottorin kanssa toimiva litium-ioniakku latautuu tavallisesta pistorasiasta. Neljä aikuismatkustajaa kuljettavan 5-ovisen sähköauton kattava varustelu, turvallisuusominaisuudet, koko maan kattava sähköautojen huoltoverkosto sekä viiden vuoden takuu tekevät siitä ympäristötietoiselle kuljettajalle varteenotettavan vaihtoehdon.

TULIPALO PÄÄTTI JUHA SALON RALLIN LAPUALLA


Lapualla ajettu rallin SM-sarjan viimeistä edellinen osakilpailu päättyi sarjajohtaja Juha Salon ja kartturi Marko Salmisen osalta murheellisesti. Kaksikko piti hallussaan kilpailun kakkospaikkaa, kunnes kolmannen erikoiskokeen maalissa Mitsubishi syttyi palamaan.- Tulimme pätkän maali AT:lle ja juuri, kun Marko ehti antaa aikakortin, auto jytkähti palamaan. Se paloi sellaisella vauhdilla, ettei mitään ollut ehtävissä. Olihan meillä alkusammutuskalustoa käytössämme, mutta muutaman kilon sammuttimet olivat äkkiä käytetty, Salo kertasi.

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION TUKEE TOHOKUN MAANJÄRISTYKSEN UHREJA


 

JUHA SALO VOITTOISA RALLIN SM-SARJAN AVAUKSESSA


Ensimmäiset rallin SM-sarjan kesäkauden pisteet olivat tänään jaossa Hämeenlinnassa. Nelivetoisten luokkajohdossa kilpailuun lähtenyt Juha Salojatkoi kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa voittoputkeaanottaen hämäläisteiltä kauden neljännen ykkössijansa. Rallin kakkoseksi kiirehtinyt Matti Rantanen jäiSalolle 4,0 sekuntia.

JUHA SALO PÄÄTTI SARDINIAN RALLIN MAALIIN


Viikonlopun ajan Sardiniassa tekniikkaongelmista kärsinyt ja niihinkeskeyttänyt Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen lähtivät tänään jotoistamiseen jatkamaan kisaa super-rallissa. Kolmas ajopäivä sujui RalliartItalian Mitsubishilla kilpailleelta kaksikolta ilman suurempia ongelmia.Salo ja Salminen kirjauttivat nimiinsä pohja-ajat sunnuntain jokaiselleerikoiskokeelle..

JUHA SALO DEBYTOI MM-RALLISSA SARDINIASSA


Hallitseva rallin suomenmestari Juha Salo aloittaa kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa kesäkauden Italiassa. Kaksikko osallistuu Ralliart Italian Mitsubishi Lancer EVO kympillä Sardinian MM-ralliin toukokuun toisenaviikonloppuna. Kilpailu on Salolle Pirellin ja AKK:n palkinto viime kauden SM-voitosta.

MITSUBISHI GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2011


Mitsubishi Motors Corporation esittelee maaliskuun Geneven autonäyttelyssä maailman ensi-iltansa saavan konseptiauton Concept Global Smallin, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda kompakti, taloudellinen ja hinnaltaan kilpailukykyinen kaupunkiauto B-segmenttiin.

MITSUBISHIN CROSSOVER ASX SAAVUTTI TÄYDET VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP -TÖRMÄYSTESTISSÄ


Keväällä 2010 Euroopassa menestyksekkäästi lanseerattu Mitsubishin kompakti citymaasturi ASX on saavuttanut täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä.

MITSUBISHIN TÄYSSÄHKÖAUTO i-MiEVille NELJÄ TÄHTEÄ EURO NCAP-TÖRMÄYSTESTISSÄ


Ensimmäinen tunnustetun kolaritestauksen läpikäynyt sähköajokki, Mitsubishin täyssähköauto i-MiEV on saavuttanut Euro NCAP-törmäystestissä neljä tähteä.

JUHA SALO AVASI RALLIKAUDEN VOITOLLA


Rallin SM-sarjan talvikauden päätöspisteet olivat jaossa tänään Kouvolassa.Kun sarja siirtyy toukokuun puoliväliin asti kestävälle tauolle, nelivetoisten luokkaa johtaa Juha Salo.

JUHA SALO VALMIS VAHVAAN STARTTIIN


Rallin SM-sarjan talvikauden päättävä osakilpailu käydään lauantaina Kouvolassa. Hallitseva nelivetoisten suomenmestari Juha Salo pitää luokkansa pistejohtoa sarjan tullessa puoliväliinsä.

JUHA SALO VIRHEETTÖMÄSTI VOITTOON MIKKELISSÄ


Rallin SM-sarjaa jatkettiin Mikkelissä kipakassa talvikelissä. Kilpailu käynnistyi jo perjantaina lyhyellä yleisöerikoiskokeella, mutta varsinainen sekuntitaistelu käytiin tämän päivän kuudella ek:lla.

JUHA SALO KAASU POHJASSA MIKKELIN HAASTEISIIN


Tiivistahtinen rallin SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Mikkelissä. Vain kolme viikkoa sitten Rovaniemeltä startannut kisakausi alkoi Mitsubishilla ajavan Juha Salon osalta voittoisasti.

JUHA SALO VAIKEUKSIEN KAUTTA TUNTURIN VALTIAAKSI


Rallikauden avausviikonloppu ajettiin tänään päätökseen Rovaniemellä. Hallitseva suomenmestari Juha Salo koki kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa Tunturin taian onnistuen eilisten murheiden jälkeen ottamaan toisenSM-osakilpailun ja Arctic Lapland Rallyn kokonaiskilpailun voiton.

JUHA SALO TAISTELI AURA-AUTONA NELJÄNNEKSI


Rallin SM-sarjan ensimmäisen osakilpailun pisteet jaettiin tänään Rovaniemellä. Arctic Lapland Rallyn avauspäivän viisi erikoiskoetta suoritti nopeimmin Jarkko Nikara. Juha Salo kuittasi neljännellä sijallaan kahdeksan SM-pistettä. Salo ei pitänyt tulosta tyydyttävänä.

JUHA SALO VALMIS VAHVAAN STARTTIIN


Arctic Lapland Rally avaa rallin SM-sarjan tulevana viikonloppuna. Yksi innokkaimmin kauden avausta odottavista on hallitseva Suomen mestari Juha Salo, jolle kausi 2011 on 15. yleisessä sarjassa.

DELTA ALOITTAA MITSUBISHIN MAAHANTUONNIN JA VÄHITTÄISKAUPANMitsubishi–henkilöautojen maahantuonti Vemic Auto Oy Ab:lta Delta Motor Group Oy:lleJUHA SALO UUDEN KARTTURIN KANSSA KAUTEEN 2011


Hallitseva rallin suomenmestari Juha Salo käynnistää uuden kisakauden muiden SM-sarjan kuljettajien tapaan Rovaniemellä tammikuun lopussa. Valmistelutavauskilpailuun etenevät Karkkilan rallitallissa normaalissa aikataulussa. Salon Mitsubishi Lancer Evo kymppiin on luvassa päivitystä ja testiteille ontarkoitus suunnata useampaan otteeseen ennen starttilipun heilahdusta Tunturin tutuissa maisemissa.

MITSUBISHI MOTORS KÄYNNISTI SÄHKÖAUTO-TUOTANNON EUROOPAN MARKKINOITA VARTEN


Mitsubishi Motors Corporation (MCC) on aloittanut Mitsubishi i-MiEV –mallin Euroopan myyntiversion valmistamisen Mizushiman tehtaallaan Japanissa. Samalla tuotantolinjalla valmistetaan myös sisarmallit Peugeot iOn ja Citroën C-ZERO.

Uuden E10 polttoaineen soveltuvuus Mitsubishi-malleihin


E10 soveltuu valmistusvuodesta riippumatta kaikkiin bensiinikäyttöisiin Mitsubishi-malleihin lukuun ottamatta polttoaineen suorasuihkutuksella varustettuja GDI-malleja.

Mitsubishi Ralliart Finland - rallin Suomen mestari 2010


Mitsubishi Ralliart Finland varmisti SM Finnsco-rallissa Hyvinkäällä ralli SM-sarjassa SM1-luokan kuljettajien sekä tiimien mestaruudet.

JUHA SALO VAKUUTTI VOITOLLA HYVINKÄÄLLÄ


Kauden 2010 viimeiset rallin SM-sarjan erikoiskokeet kaasuteltiin tänään Hyvinkään seudulla. Avauspäivän jälkeen selkeässä johdossa ollut Karkkilan Juha Salo kiristi tahtiaan myös kilpailun toisena ajopäivänä.

TUORE SUOMENMESTARI JUHA SALO EI STARTTAA PUOLIVALOILLA KAUDEN FINAALIIN


Rallin SM-sarjan parhaimmisto laitetaan kauden 2010 osalta lopulliseen järjestykseen tulevana viikonloppuna Hyvinkäällä.

MITSUBISHI i-MiEV- täyssähköauton myyntiversio esillä Pariisin Autonäyttelyssä


Mitsubishi Motors esittelee i-MiEV- täyssähköauton Euroopan myyntiversion lokakuun alussa järjestettävässä autosyksyn suurtapahtumassa, Pariisin Autonäyttelyssä. Neliovinen sähköauto on lähes vuoden ajan ollut myynnissä Japanissa.

JUHA SALO KARKASI SUOMEN MESTARUUTEEN


Rallin SM-sarjakauden 2010 viimeistä edelliset pisteet jaettiin tänään Keravalla. SM1-luokan johdossa uusmaalaisille teille lähteneelle Juha Salolle ralli merkitsi mahdollisuutta viidennen mestaruuden varmistamiseen. Vaikka Mitsubishi-kuljettaja Salo ei rallia voittanutkaan, kisan kakkossijasta saadut pisteet kruunasivat Karkkilan rallikuljettajan Suomen mestariksi jo ennen kauden finaalikilpailua.

JUHA SALO KESÄKAUTEEN PAALUPAIKALTA


Rallin SM-sarjan ensimmäiset kesäkilometrit kaasuteltiin Kouvolassa. Nelivetoluokan pistejohdossa kilpailuun lähtenyt Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo sai kymenlaaksolaisilla sorateillä tiukan vastuksen Joonas Lindroosista. Salo putosi sekuntikamppailusta kilpailun puolen välin teknisen ongelman takia. Rallin voittanut Lindroos oli maalissa toiseksitullutta Saloa 30,4 sekuntia nopeampi. Ari Vihavainen oli kolmas.

JUHA SALO KESÄKAUTEEN PAALUPAIKALTA


Rallin SM-sarja starttaa kesäkauteen lauantaina Kouvolassa Mitsubishi-kuljettaja Juha Salon johdolla. Karkkilalainen kerrytti talven neljässä osakilpailussa piste-etumatkansa Kosti Katajamäkeen yhdeksään pisteeseen ja etenee siten kartanlukijansa Tomi Tuomisen kanssa kymenlaaksolaisilla ralliteillä ensimmäisenä autokuntana. Kouvolasta alkaasamalla myös kiritaistelu mitaleista, sillä kesällä ajetaan totutusta poiketen vain kolme osakilpailua.

Kuvernööri Arnold Schwarzenegger testaa Mitsubishi i- MiEVin


Kalifornian osavaltion viranomaiset testaavat kuvernööri Arnold Scwarzeneggerin johdolla ajossa päästötöntä Mitsubishi i-MiEV- täyssähköautoa. Testi on osa liittovaltion puhtaimmaksi osavaltioksi mielivän Kalifornian kehittyvää ympäristöohjelmaa.

JUHA SALO AVASI RALLIKAUDEN VOITOLLA


Rallikauden 2010 ensimmäiset ek-kilometrit lennettiin tänään Rovaniemen lumilla. Arctic Lapland Rallyn perjantaipäivä jakoi SM-parhaimmistolle myös sarjan avauspisteet. Juha Salo syttyi Lapin reittiin parhaimmin ollenSM1-luokan nopein kuljettaja.

JUHA SALO HYÖKKÄYSASEMISSA TALVIKAUDEN PÄÄTÖSRALLIIN


Rallin kotimaisen mestaruussarjan seitsemästä osakilpailusta neljäs kamppaillaan lauantaina Joensuussa. Kahden viikon takainen SM-voittaja Juha Salo kipusi Mikkelistä saalistamillaan korkeimmilla pisteillä sarjan kakkoseksi ja tavoittelee talvikauden viimeisiltä erikoiskokeilta yhden pisteen päässä olevaa kärkipaikkaa.

JUHA SALO KAUDEN FINAALIN KUNINGAS


Rallin kotimainen mestaruussarja päättyi kaksipäiväiseen Hyvinkään osakilpailuun. Kauden finaaliralli oli yhden miehen näytös – Juha Salo piti johtopaikkaa hallussaan ensimmäisestä kisakilometristä viimeiseen asti. Lopputuloksissa hopeamies Salo jätti mestaruuden edellisessä osakilpailussa varmistaneen Jari Ketomaan 30,4 sekunnin päähän. Kolmanneksi ja pronssille ajoi Janne Tuohino.

JUHA SALO PALASI VOITTAJAKSI


Rallin SM-sarjan viimeistä edellinen osakilpailu Keravalla oli ratkaisevassa roolissa nelivetoisten suomenmestaruustaistelua ajatellen. Pistekakkosena kisaan lähteneen Juha Salon mestaruushaaveiden säilyminen vaati voittoa, mutta samalla kärkimiehen Jari Ketomaan sijoittumista kolmen kärjen ulkopuolelle. Mitsubishi-kuljettaja Salo teki mitä lupasi – voitti. Kultainen mitali luisui kuitenkin karkkilalaisen käsistä Ketomaan sijoittuessa kilpailun kakkoseksi.

JUHA SALO SM-OSAKILPAILUN VALTIAS MIKKELISSÄ


Kiivas rallipistejahti jatkui Mikkelissä. Kahden Rovaniemellä ajetun osakilpailun jälkeen Juha Salo piti hallussaan nelivetoluokan kolmatta sijaa. Mitsubishi-kuljettaja hallitsi tänään hyytävässä pakkassäässä kaasuteltua SM-osakilpailua. Kauden toinen voitto nosti Salon pisteen päähän sarjan kärkipaikasta.

JUHA SALO VOITOLLA SM-SARJAN KÄRKEEN


Joensuun maastoissa ajetun vaativan rallin SM-sarjan päätöskilpailun ykkösnimeksi kirjattiin Juha Salo. Mitsubishi-kuljettaja hallitsi kahdeksan erikoiskokeen mittaista päivää. Neljän ek:n pohja-ajoilla revitty ero johdatteli Salon ja kartanlukija Mika Stenbergin kauden kolmanteen voittoon. Kilpailun kakkoseksi nousi Joonas Lindroos. Eroa voittajan ja Lindroosin välille syntyi 27,2 sekuntia. Jarkko Miettinen oli kolmas.

JUHA SALOLLA RATKAISUN HETKET KERAVALLA


Seitsemän viikon tauko rallin SM-sarjassa on päättymässä. Lauantaina kamppaillaan suomenmestaruuspisteistä kauden viimeistä edellisessä osakilpailussa Keravalla. Nelivetoisissa titteliä puolustava Juha Salo on 28 pisteen päässä Jari Ketomaan kärkipaikasta, mutta Mitsubishi Ralliart Finlandia edustava kuljettaja ei ole luovuttanut. - Pisteitä on jaossa vielä paljon. Ja kun moottoriurheilusta on kysymys, voihan sitä tulla epäonnea muillekin. Keravalla mennään niin lujaa kuin vain osataan, Salo lataa. - Ennen ei kannata luovuttaa, kun on vielä toivoa, Salon kartanlukija Mika Stenberg hymyilee.

JUHA SALON KISAPUHTI KOHDALLAAN TUNTURIN SM-AVAUKSEEN


Kaksinkertainen Arctic Lapland Rallyn voittaja Juha Salo on taas tulessa tunturiteillä, kun rallin SM-sarja käynnistyy perjantaina Rovaniemellä. Viime kauden hopeaan päättänyt Mitsubishi-kuljettaja lähtee uuteen rallivuoteen jalometallia kirkastamaan.- Tuttua kaavaa ei ole syytä lähteä muuttamaan. Kun vedät kytkimen ylös, niin siitä alkaa ratkaisupaikat. Tämä, kuten muutkin sarjan osakilpailut ovat tempoltaan sellaisia, ettei parane alkaa katsella muiden vauhtia. Lipun heilahdettua on annettava kaikkensa, toivottava, että auto pysyy tiellä, ja että teknisesti kaikki sujuu, Salo latoo.

JUHA SALON PÄIVÄSSÄ ONGELMIA JA ONNISTUMISIA


Rovaniemellä kaasuteltu SM-sarjan toinen osakilpailu ja samalla Arctic Lapland Rallyn toinen ajopäivä näytti Tunturin luonteen. Juha Salon eilinen voittovauhti vaihtui ongelmiin, joiden vuoksi kaksinkertainen Tunturi-rallin ykkönen joutui luopumaan valtikastaan. Salo sijoittui tämän päivän kilpailussa yhdeksänneksi ja kilpailun yhteistuloksissa kolmanneksi.

Katajamäki ja Salo povaavat Mikkeliin sekuntiottelua


Rallin SM-sarja jatkuu ensi lauantaina Mikkelissä. Rovaniemellä ajettujen avausosakilpailujen jälkeen tiimien kärkijoukkueen Mitsubishi Ralliart Finlandin kuljettajakaksikko Kosti Katajamäki ja Juha Salo starttaa Mikkelin SM Vaakuna-ralliin SM1-luokan voitto mielessä.

MITSUBISHI ASX – UUSI SUUNTA


Tänä myös vuonna Mitsubishi-yritysryhmä juhlii 140-vuotista taivaltaan.  Juhlavuosi vahvistaa yhtiön uutta suuntaan, jonka mukaan Mitsubishi keskittää voimavaroja enemmän henkilöautojen kuin raskaiden maastureiden kehitystyöhön ja panostaa vihreään teknologiaan.

MITSUBISHI Concept PX MiEV: vihreätä huipputeknologiaa


Mitsubishi Motorsin Concept PX-MiEV -konseptiauto tasapainottaa ympäristöystävällisyyden ja erinomaisen suorituskyvyn käyttämällä sähkömoottoreita ja Mitsubishin aivan uutta S-AWC (Super All Wheel Control) -ajonvakautusjärjestelmää sekä E-AYC (Electric-powered Active Yaw Control) -järjestelmää, joka jakaa voiman vasemman ja oikean takarenkaan välillä.

Mitsubishi esittelee uuden crossoverin Geneven Autonäyttelyssä


Mitsubishi esittelee mallistoaan täydentävän keskikokoisen farmarin ja citymaasturin yhdistelmän, crossover-auton, Geneven Autonäyttelyssä. Uutuus kantaa Japanin ja USA:n markkinoilla nimeä Mitsubishi ”RVR”.  Euroopassa käytettävä markkinointinimi julkaistaan samaan aikaan auton kanssa 2.3.2010.

MITSUBISHI L200 saatavilla nyt myös kiinteistöhuoltovarustuksella


Mitsubishi L200 toi vuonna 2006 avolava-autojen käyttäjien ulottuville uuden muotoilun ja mukavuustason. Nyt mallistoon on sovitettu myös kiinteistöjen talvihuoltoa helpottava, kotimainen TOP Pick-Up-varustus.

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ja PSA Peugeot Citroën – Yksi askel lähemmäs sähköautoja Euroopassa


MMC ja PSA ovat solmineet esisopimuksen koskien yhteistyötä sähköautojen valmistuksessa.

MITSUBISHI OUTLANDER - Automaatti ja sukunäköinen uusi ilme


Outlander antaa oikean aidon maastoauton roolin alennusvaihteistolla varustetulle Pajerolle. Outlander on alun perin suunniteltu maasturin ja farmariauton välimuodoksi, crossover-autoksi. Se on kompromissiton ratkaisu erilaiseksi autoksi, jonka aktiivinen ja passiivinen turvallisuus ovat korkeaa tasoa.

MITSUBISHI OUTLANDER ON SUOMEN KESTÄVIN 3-VUOTIAS


Mitsubishi Outlander on Suomen vähävikaisin 3-vuotias henkilöauto. Outlander oli selvä voittaja A-Katsastus –konsernin vuoden 2009 vertailussa, jossa olivat mukana vuonna 2006 käyttöön otetuille henkilöautomalleille tehdyt vuosikatsastukset.

MITSUBISHI PAJERO WAGON: Tehokkaampi ja taloudellisempi


Mitsubishi Pajero on saanut voimalähteekseen täydellisesti päivitetyn moottorin. Perusteellisen uudistuksen myötä dieselmoottorin teho on kasvanut 200 hevosvoimaan ja suurin vääntömomentti on kohonnut lukemaan 441 Nm.  Muutosten kohteena ovat olleet moottorin sylinterinkansi, männät, kiertokanget, ruiskusuuttimet, nokka-akselit ja turboahdin. Turbo on muuttunut muuttuvasiipiseksi, jonka avulla vääntömomentin kasvun rinnalla moottorin kaasuun vastaavuutta on kohennettu huomattavasti. 30 hv lisätehoa; + 17,6 %68 Nm lisää vääntöä; + 18,2 %37 grammaa vähemmän CO2  -päästöjä; - 13,3 % 

Mitsubishille uusi jälleenmyyjä Kuusamon talousalueelleMitsubishi-mallistossa asiakasystävällisiä hintauudistuksia


Mitsubishi Colt- ja Lancer- mallistoissa on suoritettu asiakasystävällisiä hintauudistuksia. Edullisimman uuden viiden vuoden takuulla varustetun Mitsubishi Coltin suositushinta on nyt alle 14 000 € ja edullisin Lancer on myynnissä alle 18 000 euron suositushinnalla.

MITSUBISHIN PERINTÖ - Yli rajojen


Vuosi, jona Mitsubishi Motors Corporation (MMC) täyttää 40 vuotta ja Mitsubishi-yritysryhmä juhlii 140-vuotista taivaltaan, on mainio tilaisuus pysähtyä ja katsoa taaksepäin sekä punnita asioita ja miettiä, miten tulevaan voisi valmistautua paremmin... Varsinkin silloin, kun MMC on ottamassa aivan uuden ja lupaavan strategisen suunnan… Varsinkin, kun nykyään Mitsubishi Motors Corporation -nimisenä tunnetulla yrityksellä on takanaan pitkä ja rikas menneisyys aina 1800-luvulta saakka, jolloin höyryvoima hallitsi maita ja meriä…

MITSUBISHIN SEURAAVA ASKEL SÄHKÖAUTOISSA ESILLÄ TOKION AUTONÄYTTELYSSÄ


Mitsubishi Motors Corporation on noussut maailman johtavaksi täyssähköautojen valmistajaksi tuomalla markkinoille ensimmäisenä globaaliin myyntiin tarkoitetun puhtaan sähköauton. Lokakuun lopussa avattavassa Tokion Autonäyttelyssä Mitsubishi esittelee jälleen uusia askelia sähköautojen saralla, joiden avulla perinteikäs japanilaisvalmistaja tulee pysymään nollapäästöisten autojen ykkösvalmistajana maailmassa myös tulevaisuudessa.

Mitsubishin uusi crossover on kastettu


Mitsubishin uusi keskikokoluokan crossover, joka esitellään Euroopan versiona Geneven Autonäyttelyssä maaliskuussa, on saanut nimen. Euroopassa uutuus tuodaan markkinoille nimellä Mitsubishi ASX.

PSA Peugeot Citroën vahvistaa aloittaneensa neuvottelut yhteistyön laajentamismahdollisuuksista Mitsubishi Motorsin kanssaTähtäimessä triplamestaruus


Mitsubishi Ralliart Finland starttaa rallin SM-sarjaan kuljettajien, kartanlukijoiden sekä tiimien mestaruudet mielessä. Joukkueen värejä kaudella 2010 edustavat tutut kuljettajat: rallin viisinkertainen Suomen mestari Juha Salo (33), kartanlukijanaan Mika Stenberg (36) sekä rallin kaksinkertainen Suomen mestari Kosti Katajamäki (32), kartanlukijanaan Lasse Hirvijärvi (51).  Kaksikko kilpailee SM1-luokassa Mitsubishi Lancer Evo 10 –kalustolla.

JUHA SALO KIRISTÄÄ HUOMENNA KAKKOSPAIKALTA


Korkeat lumivallit ja nopeat rallipolut ottivat SM-sarjan kuljettajatvastaan tänään Rovaniemellä. Kaksipäiväisen kilpailun ensimmäisen osuudenerikoiskokeet repivät eroja tiukimman kärjen takana. Jännitys voitostasäilyi kuitenkin huomiseen, sillä haastajana kauteen lähtenyt Esapekka Lappisekä hallitseva suomenmestari ja kolminkertainen Arctic Lapland Rallynvoittaja Juha Salo ovat 17,5 sekunnin sisällä toisistaan.

JUHA SALON VAUHTI RIITTI KAKKOSEKSI


Rallin SM-sarjan toisen osakilpailun paremmuusjärjestys ratkaistiin tänäänRovaniemellä. Avauspäivän jälkeen nelivetoluokan kakkosena matkaa jatkanutMitsubishi-kuljettaja Juha Salo ei pystynyt vastaamaan S2000 Fiestallakärjessä ajaneen Esapekka Lapin vauhtiin vaan piti sijoituksensa. 233ek-kilometrin matkalla kaksikon eroksi tuli 37,5 sekuntia. Mikko Pajunen olikolmas.

MITSUBISHI L200 –AVOLAVA PALAA UUDISTUNEENA MARKKINOILLE


Mitsubishin uudistunut nelivetoinen L200-avolavamalli palaa markkinoille kaksiovisen Club Cab Invite -mallin voimin. Etumaskiltaan karaistunut, kattavin varustein saatavilla oleva pick up on monikäyttöinen ja turvallinen hyötyajoneuvo. Avolavamallin odotetuin uutuusversio, Magnum, jossa on Invite-mallia tehokkaampi moottori ja markkinoiden edistyksellisin nelivetojärjestelmä, tulee myyntiin loppuvuodesta.

JUHA SALO OLI SM-RALLIKAUDEN YKKÖNEN
Seitsemän osakilpailun mittaisen rallin SM-sarjan päättänyt kisa paketoitiin tänään Tampereella.

JUHA SALOLLA SAUMA KAHDEKSANTEEN SUOMENMESTARUUTEEN
Rallin SM-sarjan seitsemäs ja samalla kauden päättävä osakilpailu ajetaan Tampereella.

JUHA SALO VAHVASSA PISTEJOHDOSSA SM-SARJAN LOPPUKIRIIN
Rallin SM-pisteistä kilpaillaan seuraavaksi Turussa, kun kauden kuudes osakilpailu käynnistyy perjantai-iltana ja jatkuu lauantaina.  

SARJAJOHTAJA JUHA SALO NELJÄS LAIHIAN SM-RALLISSA
Rallin SM-sarjan kesäkausi saatiin vauhtiin tänään Laihialla.

JUHA SALO RALLIN SM-KESÄKAUTEEN MAKSIMIPISTEIN
Maaliskuulta taukoilleen rallin SM-sarjan kuljettajat palaavat taistelemaan mestaruuspisteistä, kun Laihialla ajetaan tulevana viikonloppuna kauden neljäs osakilpailu. Nelivetoisissa talvea hallitsivat Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen.

MITSUBISHI PAJERO – 30-VUOTIAS KLASSIKKO
Mitsubishin todellinen klassikkomaasturi Pajero täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Vuonna 1983 Suomessa lanseerattu Pajero on saavuttanut vuosien aikana lähes kulttiaseman.

Auto-Sunin Mitsubishi-huoltotoiminnot siirtyvät Deltalle
Delta Auto Oy ja Auto-Suni ovat sopineet Mitsubishi-merkkisten henkilöautojen varaosa- sekä järkimarkkinointiliiketoiminnan siirtymisestä Deltalle.

JUHA SALOLLA KOKEMUSRIKKAAT ASFALTTISPRINTIT
Rallin SM-sarjaa johtava Juha Salo herätteli tänä viikonloppuna kisavauhtiaan rallisprintin merkeissä Keravalla ja Nurmijärvellä.

JUHA SALO MUKANA VIIKONLOPUN ASFALTTISPRINTEISSÄ
Rallin SM-sarjan odottaessa kesäkuista sorakauden alkuaan, sarjajohdossa oleva Juha Salo verryttelee ranteitaan rallisprintin merkeissä tulevana viikonloppuna.

MITSUBISHIN EDUSTUS KOUVOLASSA SIIRTYY DELTALLE
Mitsubishin vähittäismyynti- ja huoltotoiminnot Kouvolassa siirtyvät liiketoimintakauppana merkkiä aiemmin edustaneelta Autosompa Oy:ltä Delta Autolle.

JUHA SALOLLE HATTUTEMPPU TALVIKAUDEN SM-RALLEISTA
Joensuussa paketoitiin tänään rallin kotimaisen mestaruussarjan talvikausi.

JUHA SALO TERÄVÄMPÄNÄ JOENSUUN SM-RALLIIN
Rallin SM-sarja on edennyt talven osalta päätösralliinsa. Joensuussa kisataan lauantaina kauden kolmannen kerran suomenmestaruuspisteistä.

UUDEN MITSUBISHI OUTLANDER PHEV LADATTAVAN HYBRIDIN HINNAT JULKAISTU
Geneven autonäyttelyssä 2013 esiteltävän Mitsubishi Outlander PHEV ladattavan hybridi-mallin hinnat on julkaistu.

JUHA SALO VEI VOITON MIKKELISSÄ
Rallin SM-sarjan Mikkelin osakilpailun parhaimmisto saatiin järjestykseen tänään.

JUHA SALO KESKITTYNEENÄ MIKKELIN SM-RALLIIN
Kuukausi sitten Rovaniemellä käynnistettyä rallin SM-mitalitaistelua   jatketaan seuraavaksi Mikkelissä.

MITSUBISHI TUO GENEVEEN INNOVATIIVISTA SÄHKÖAUTO- JA HYBRIDITEKNIIKKAA
Mitsubishi Motors Corporation esittelee Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä nelivetoisen ladattavan hybridi -Outlanderin Euroopan version.

JUHA SALO JUHLI TUNTURIN VOITTOA NELJÄNNEN KERRAN
Rallin SM-sarjan kaksipäiväinen avauskilpailu pääteltiin tänään Rovaniemellä.

JUHA SALO SUOSIKKINA SM-KAUTEEN
Rallin SM-sarjassa viimeisten yhdentoista vuoden ajan mestaruuksia ja mitaleita rohmunnut Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo on jälleen mukana, kun jalometalleista lähdetään kisaamaan tulevana viikonloppuna Rovaniemellä.

JUHA SALO ILMOITTAUTUU RALLIN SM-SARJAAN UUDEN TIIMIN NIMISSÄ
Yhdentoista vuoden mittaista mitaliputkea menneellä rallin SM-kaudella hopealla jatkaneen Juha Salon katse on suunnattu jo tulevaan.

Mitsubishi yhteistyöhön mainostoimisto Adamsin kanssa
Mitsubishin maahantuoja Delta Motor Group Oy on aloittanut yhteistyön mainostoimisto Adamsin kanssa.

UUDISTUNUT MITSUBISHI ASX SAAPUU MARKKINOILLE
Suomessa vuoden 2011 alussa lanseerattu Mitsubishi ASX saapuu markkinoille uudistuksin, jotka näkyvät paitsi ulkomuodossa myös varustetasoissa. Lisäksi niin bensiini- kuin dieselmallien päästotasot ovat laskeneet.

MITSUBISHI OUTLANDER MARKKINOILLE TÄYSIN UUDISTUNEENA
Monikäyttöinen ja aiempaakin ympäristöystävällisempi Mitsubishi Outlander saapuu markkinoille täysin uudistuneena. Ympäristöystävällinen tehokkuus, edistykselliset ajo- ja turvallisuusominaisuudet, monikäyttöiset sisätilat sekä hienostunut muotoilu yhdistyvät Mitsubishin uutuusmallissa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

MITSUBISHI PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ 2012
Ensiesittelyssä uusi nelivetoinen Mitsubishi Outlander ladattava hybridi, ASX facelift ja globaali kompakti kaupunkiauto.

Mitsubishille uusi merkkiedustaja Kokkolassa
Mitsubishi-verkosto vahvistuu Keski-Pohjanmaalla, kun Delta Motor Group Oy ja Kokkolan Autovälitys Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Mitsubishi-ajoneuvojen vähittäismyynnin aloittamisesta Kokkolassa.

JUHA SALO PÄÄTTI SM-KAUTENSA HOPEISESTI
Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen paketoivat SM-rallikautensa tänään Merikarvialla ajetussa sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa. Salon ja Salmisen osalta ralli päätti kotimaisen kisakauden, sillä seuraavaksi kaksikko kilpailee Aasiassa.

JUHA SALO LAITTAA KAIKEN PELIIN MERIKARVIALLA
SM-ralli palaa reilun vuosikymmenen tauon jälkeen satakuntalaisille teille, kun lauantaina ajetaan Merikarvialla kauden kuudes osakilpailu. Juha Salo pääsee kotikisassaan nuotteja lukevan kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa matkaan ilman menestyspainetta.

JUHA SALO JATKAA KAKKOSENA
Rallin SM-sarja kävi pistekamppailunsa tänään Lapualla.

JUHA SALO KAUDEN AVAUSVOITON TAVOITTELUUN LAPUALLE
Rallin SM-sarja palaa kevättauon jälkeen pikataipaleille Lapualla.

MITSUBISHIN TÄYSSÄHKÖAUTO I-MIEVIN HINNAT LASKIVAT
Huhtikuun 2012 alussa voimaan astuneen autoveromuutoksen myötä myös Mitsubishin täyssähköauto i-MiEVin hinta on tarkistettu huomattavasti alaspäin: hinta on laskenut reilut 10 000 euroa nykyisen myyntihinnan ollessa 31 800 euroa.

LÄNSIAUTO OY ALOITTAA MITSUBISHIN MYYNNIN JA HUOLLON VANTAALLA
Mitsubishin jälleenmyyntiverkosto laajenee entisestään, kun maahantuoja Delta Motor Group Oy (Delta) ja LänsiAuto Oy ovat tehneet sopimuksen merkin vähittäismyynnin ja huoltotoiminnan aloittamisesta LänsiAuton Vantaan toimipisteessä.

MITSUBISHI ESITTELEE GENEVESSÄ UUDEN OUTLANDERIN SEKÄ EDISTYKSELLISTÄ HYBRIDITEKNIIKKAA
Mitsubishi esittelee Geneven autonäyttelyssä täysin uuden Outlanderin. Hienostuneen muotoilun lisäksi moottorivalikoima on uusi.

JUHA SALO TUTULLE KAKKOSSIJALLE
Rallin SM-sarjan talvikausi ajettiin päätökseen Mikkelissä. Hallitsevat nelivetoisten suomenmestarit Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen ottivat savolaisilla teillä R4-luokitteisesta Mitsubishistään kaiken irti, se riitti tällä kaudella tutuksi tulleelle hopeasijalle.

JUHA SALO HYÖKKÄÄ MIKKELISSÄ
Kahden hopeasijan myötä rallin SM-sarjan nelivetoisten luokassa toisena oleva Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen urakoivat seuraavaksi Mikkelissä.

Mitsubishi esittelee uuden Outlanderin Geneven autonäyttelyssä
Mitsubishi Motors Corporation esittelee maaliskuun Geneven autonäyttelyssä täysin uuden innovatiivisen ja globaalin Outlander-crossovermallinsa.

JUHA SALO TÄRÄYTTÄÄ TUNTURISSA KAASU POHJASSA
SM-sarjan rallikaravaani on siirtynyt Rovaniemelle, jossa ajetaan seuraavaksi kaksipäiväinenArctic Lapland Rally.

JUHA SALO TAIPUI KAKKOSEKSI RIIHIMÄELLÄ
Rallin SM-sarjan avauskilpailun paremmuudesta ajettiin tänään Riihimäellä.

JUHA SALOLLA KYYTI KOHDALLAAN KAUDEN AVAUKSEEN
Kamppailu rallin suomenmestaruuksista käynnistyy lauantaina, kun Riihimäen ympäristössä ajetaan seitsemän osakilpailun mittaisen sarjan avausralli.

Mitsubishi ASX-mallistoon uusi 116 hevosvoimainen 1,8-litrainen dieselmoottori
Mitsubishin suosittu ASX-mallisto täydentyy taloudellisella 116 hevosvoimaa kehittävällä 1,8-litraisella dieselmoottorilla (85 kW).

DELTA AUTO RAUMALLE MITSUBISHIN EDUSTUS
Deltan Mitsubishi-verkosto laajenee 1. tammikuuta 2012, kun Delta Auto Rauma aloittaa merkin myynti- ja huoltotoiminnot.

RALLIMESTARI JUHA SALOLLA VALMISTUMASSA UUSI MENESTYSAUTO
SM-rallikauden päätyttyä syyskuussa Juha Salon ja kartanlukija MarkoSalmisen osalta mestaruuksiin, on Karkkilan rallitallissa keskityttytäysillä uuden kauden valmisteluihin. 

LEGENDAARINEN MITSUBISHI PAJERO PALAA UUDISTUNEENA MARKKINOILLE
Markkinaosuuttaan kuluvana vuonna voimakkaasti kasvattanut Mitsubishi tuo markkinoille legendaarisen Mitsubishi Pajeron. Isoksi maasturiksi luokiteltava Pajero on varsin henkilöautomainen sisältäen kuitenkin perinteiset maasto-ominaisuudet.

Mitsubishi L200 pick up -mallisto laajenee
Mitsubishin uudistunut L200 pick up -mallisto laajenee, kun kaksipaikkaisen ClubCab-mallin rinnalle saapuvat kaksi- ja viisipaikkaiset DoubleCab-versiot sekä huippuvarustellut Magnum-varustetason mallit.

MITSUBISHILLÄ KAKSI MAAILMAN ENSI-ILTAA TOKION AUTONÄYTTELYSSÄ 2011
Mitsubishi Motors Corporation esittelee Tokion autonäyttelyssä joulukuussa kaksi maailman ensi-iltansa saavaa uutuutta Mitsubishi Mirage ja Concept PX-MiEV II hybridimaasturin.

MITSUBISHIN EDUSTUS JYVÄSKYLÄSSÄ SIIRTYY DELTALLE
Mitsubishin vähittäismyynti ja huoltotoiminnot siirtyvät Jyväskylässä 1.10.2011 alkaen Delta Autolle.

JUHA SALO KARKASI SUOMEN MESTARUUTEEN
Rallin SM-sarjakausi päättyi Mitsubishi-kuljettaja Juha Salon ja kartanlukija Marko Salmisen juhlaan. Autokunta jätti Keravalla ajetussa finaalirallissa Joonas Lindroosin taakseen ja varmisti kilpailun toisella sijallaan nelivetoisten SM1-luokan suomenmestaruuden.

JUHA SALO PISTEEN ETUMATKALLA MESTARUUSJAHTIIN
Rallin SM-mitalistit selvitetään lauantaina kauden päättävässä kilpailussa Keravalla.

JUHA SALO MAALIIN MITSUBISHIN R4:N DEBYYTISSÄ JYVÄSKYLÄSSÄ
Avauspäivänä ennen Laajavuoren yleisöpätkää keskeyttämään joutunut Juha Salo ajoi kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa maaliin.

JUHA SALOLLA ONGELMIA ENNEN PÄIVÄN PÄÄTÖSPÄTKÄÄ
Jyväskylän MM-ralli avattiin tänään kolmella erikoiskokeella. SWRC:n pistetaisteluun osallistuvalla Juha Salolla ja kartanlukija Marko Salmisella oli epäonnea heti kilpailun aluksi.

JUHA SALO HAASTAA SWRC-KULJETTAJAT MITSUBISHIN R4:LLA
Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo taluttaa torstaina Jyväskylässä käynnistyvän rallin MM-sarjan kahdeksannen osakilpailun starttiviivalle uuden R4-luokituksen mukaisen Lancer EVO X:n

Mitsubishin maahantuoja Delta vahvasti mukana rallissa
Mitsubishin maahantuojana vuoden alusta alkaen toiminut Delta jatkaa kotimarkkinoillamme japanilaismerkin vahvaa perinnettä osallistua rallitoiminnan kehittämiseen ja tukemiseen.

Deltan Mitsubishi-verkosto laajenee
Deltan Mitsubishi-verkosto laajenee 13.5.2011, jolloin Delta Autot Salo, Forssa ja Rovaniemi saavat merkkivalikoimaansa uuden japanilaisedustuksen.

MITSUBISHIN TÄYSSÄHKÖAUTO SAAPUI SUOMEEN
Maailmalla peräti yli 5 000 asiakkaalle toimitettu Mitsubishin täyssähköauto i-MiEV on saapunut nyt myös Suomeen. Uuden sukupolven sähköauto ei tuota laisinkaan ajonaikaisia CO2-päästöjä ja voimanlähteenä 49 Kw moottorin kanssa toimiva litium-ioniakku latautuu tavallisesta pistorasiasta.

TULIPALO PÄÄTTI JUHA SALON RALLIN LAPUALLA
Lapualla ajettu rallin SM-sarjan viimeistä edellinen osakilpailu päättyi sarjajohtaja Juha Salon ja kartturi Marko Salmisen osalta murheellisesti. Kaksikko piti hallussaan kilpailun kakkospaikkaa, kunnes kolmannen erikoiskokeen maalissa Mitsubishi syttyi palamaan.

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION TUKEE TOHOKUN MAANJÄRISTYKSEN UHREJA
 

JUHA SALO VOITTOISA RALLIN SM-SARJAN AVAUKSESSA
Ensimmäiset rallin SM-sarjan kesäkauden pisteet olivat tänään jaossa Hämeenlinnassa. Nelivetoisten luokkajohdossa kilpailuun lähtenyt Juha Salo jatkoi kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa voittoputkeaan

JUHA SALO PÄÄTTI SARDINIAN RALLIN MAALIIN
Viikonlopun ajan Sardiniassa tekniikkaongelmista kärsinyt ja niihinkeskeyttänyt Juha Salo ja kartanlukija Marko Salminen lähtivät tänään jotoistamiseen jatkamaan kisaa super-rallissa.

JUHA SALO DEBYTOI MM-RALLISSA SARDINIASSA
Hallitseva rallin suomenmestari Juha Salo aloittaa kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa kesäkauden Italiassa. Kaksikko osallistuu Ralliart Italian Mitsubishi Lancer EVO kympillä Sardinian MM-ralliin toukokuun toisenaviikonloppuna. Kilpailu on Salolle Pirellin ja AKK:n palkinto viime kauden SM-voitosta.

MITSUBISHI GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2011
Mitsubishi Motors Corporation esittelee maaliskuun Geneven autonäyttelyssä maailman ensi-iltansa saavan konseptiauton Concept Global Smallin, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda kompakti, taloudellinen ja hinnaltaan kilpailukykyinen kaupunkiauto B-segmenttiin.

MITSUBISHIN CROSSOVER ASX SAAVUTTI TÄYDET VIISI TÄHTEÄ EURO NCAP -TÖRMÄYSTESTISSÄ
Keväällä 2010 Euroopassa menestyksekkäästi lanseerattu Mitsubishin kompakti citymaasturi ASX on saavuttanut täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä.

MITSUBISHIN TÄYSSÄHKÖAUTO i-MiEVille NELJÄ TÄHTEÄ EURO NCAP-TÖRMÄYSTESTISSÄ
Ensimmäinen tunnustetun kolaritestauksen läpikäynyt sähköajokki, Mitsubishin täyssähköauto i-MiEV on saavuttanut Euro NCAP-törmäystestissä neljä tähteä.

JUHA SALO JATKOI VOITTOPUTKEAAN KOUVOLASSA
Rallin SM-sarjan talvikauden päätöspisteet olivat jaossa tänään Kouvolassa.Kun sarja siirtyy toukokuun puoliväliin asti kestävälle tauolle, nelivetoisten luokkaa johtaa Juha Salo.

JUHA SALOLLA ASKELMERKIT KOHDILLAAN TALVIKAUDEN PÄÄTÖKSEEN
Rallin SM-sarjan talvikauden päättävä osakilpailu käydään lauantaina Kouvolassa. Hallitseva nelivetoisten suomenmestari Juha Salo pitää luokkansa pistejohtoa sarjan tullessa puoliväliinsä.

JUHA SALO VIRHEETTÖMÄSTI VOITTOON MIKKELISSÄ
Rallin SM-sarjaa jatkettiin Mikkelissä kipakassa talvikelissä. Kilpailu käynnistyi jo perjantaina lyhyellä yleisöerikoiskokeella, mutta varsinainen sekuntitaistelu käytiin tämän päivän kuudella ek:lla.

JUHA SALO KAASU POHJASSA MIKKELIN HAASTEISIIN
Tiivistahtinen rallin SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna Mikkelissä. Vain kolme viikkoa sitten Rovaniemeltä startannut kisakausi alkoi Mitsubishilla ajavan Juha Salon osalta voittoisasti.

JUHA SALO VAIKEUKSIEN KAUTTA TUNTURIN VALTIAAKSI
Rallikauden avausviikonloppu ajettiin tänään päätökseen Rovaniemellä. Hallitseva suomenmestari Juha Salo koki kartanlukijansa Marko Salmisen kanssa Tunturin taian onnistuen eilisten murheiden jälkeen ottamaan toisenSM-osakilpailun ja Arctic Lapland Rallyn kokonaiskilpailun voiton.

JUHA SALO TAISTELI AURA-AUTONA NELJÄNNEKSI
Rallin SM-sarjan ensimmäisen osakilpailun pisteet jaettiin tänään Rovaniemellä. Arctic Lapland Rallyn avauspäivän viisi erikoiskoetta suoritti nopeimmin Jarkko Nikara. Juha Salo kuittasi neljännellä sijallaan kahdeksan SM-pistettä. Salo ei pitänyt tulosta tyydyttävänä.

JUHA SALO VALMIS VAHVAAN STARTTIIN
Arctic Lapland Rally avaa rallin SM-sarjan tulevana viikonloppuna. Yksi innokkaimmin kauden avausta odottavista on hallitseva Suomen mestari Juha Salo, jolle kausi 2011 on 15. yleisessä sarjassa.

DELTA ALOITTAA MITSUBISHIN MAAHANTUONNIN JA VÄHITTÄISKAUPAN
Mitsubishi–henkilöautojen maahantuonti Vemic Auto Oy Ab:lta Delta Motor Group Oy:lle
JUHA SALO UUDEN KARTTURIN KANSSA KAUTEEN 2011
Hallitseva rallin suomenmestari Juha Salo käynnistää uuden kisakauden muiden SM-sarjan kuljettajien tapaan Rovaniemellä tammikuun lopussa. Valmistelutavauskilpailuun etenevät Karkkilan rallitallissa normaalissa aikataulussa.

MITSUBISHI MOTORS KÄYNNISTI SÄHKÖAUTO-TUOTANNON EUROOPAN MARKKINOITA VARTEN
Mitsubishi Motors Corporation (MCC) on aloittanut Mitsubishi i-MiEV –mallin Euroopan myyntiversion valmistamisen Mizushiman tehtaallaan Japanissa. Samalla tuotantolinjalla valmistetaan myös sisarmallit Peugeot iOn ja Citroën C-ZERO.

Uuden E10 polttoaineen soveltuvuus Mitsubishi-malleihin
E10 soveltuu valmistusvuodesta riippumatta kaikkiin bensiinikäyttöisiin Mitsubishi-malleihin lukuun ottamatta polttoaineen suorasuihkutuksella varustettuja GDI-malleja.

Mitsubishi Ralliart Finland - rallin Suomen mestari 2010
Mitsubishi Ralliart Finland varmisti SM Finnsco-rallissa Hyvinkäällä ralli SM-sarjassa SM1-luokan kuljettajien sekä tiimien mestaruudet.

JUHA SALO VAKUUTTI VOITOLLA HYVINKÄÄLLÄ
Kauden 2010 viimeiset rallin SM-sarjan erikoiskokeet kaasuteltiin tänään Hyvinkään seudulla. Avauspäivän jälkeen selkeässä johdossa ollut Karkkilan Juha Salo kiristi tahtiaan myös kilpailun toisena ajopäivänä.

TUORE SUOMENMESTARI JUHA SALO EI STARTTAA PUOLIVALOILLA KAUDEN FINAALIIN
Rallin SM-sarjan parhaimmisto laitetaan kauden 2010 osalta lopulliseen järjestykseen tulevana viikonloppuna Hyvinkäällä.

MITSUBISHI i-MiEV- täyssähköauton myyntiversio esillä Pariisin Autonäyttelyssä
Mitsubishi Motors esittelee i-MiEV- täyssähköauton Euroopan myyntiversion lokakuun alussa järjestettävässä autosyksyn suurtapahtumassa, Pariisin Autonäyttelyssä. Neliovinen sähköauto on lähes vuoden ajan ollut myynnissä Japanissa.

JUHA SALO KARKASI SUOMEN MESTARUUTEEN
Rallin SM-sarjakauden 2010 viimeistä edelliset pisteet jaettiin tänään Keravalla. SM1-luokan johdossa uusmaalaisille teille lähteneelle Juha Salolle ralli merkitsi mahdollisuutta viidennen mestaruuden varmistamiseen. Vaikka Mitsubishi-kuljettaja Salo ei rallia voittanutkaan, kisan kakkossijasta saadut pisteet kruunasivat Karkkilan rallikuljettajan Suomen mestariksi jo ennen kauden finaalikilpailua.

JUHA SALO VANKISTI SM-PISTEJOHTOAAN
Rallin SM-sarjan ensimmäiset kesäkilometrit kaasuteltiin Kouvolassa. Nelivetoluokan pistejohdossa kilpailuun lähtenyt Mitsubishi-kuljettaja Juha Salo sai kymenlaaksolaisilla sorateillä tiukan vastuksen Joonas Lindroosista. Salo putosi sekuntikamppailusta kilpailun puolen välin teknisen ongelman takia.

JUHA SALO KESÄKAUTEEN PAALUPAIKALTA
Rallin SM-sarja starttaa kesäkauteen lauantaina Kouvolassa Mitsubishi-kuljettaja Juha Salon johdolla. Karkkilalainen kerrytti talven neljässä osakilpailussa piste-etumatkansa Kosti Katajamäkeen yhdeksään pisteeseen ja etenee siten kartanlukijansa Tomi Tuomisen kanssa kymenlaaksolaisilla ralliteillä ensimmäisenä autokuntana.

Kuvernööri Arnold Schwarzenegger testaa Mitsubishi i- MiEVin
Kalifornian osavaltion viranomaiset testaavat kuvernööri Arnold Scwarzeneggerin johdolla ajossa päästötöntä Mitsubishi i-MiEV- täyssähköautoa. Testi on osa liittovaltion puhtaimmaksi osavaltioksi mielivän Kalifornian kehittyvää ympäristöohjelmaa.

JUHA SALO AVASI RALLIKAUDEN VOITOLLA
Rallikauden 2010 ensimmäiset ek-kilometrit lennettiin tänään Rovaniemen lumilla. Arctic Lapland Rallyn perjantaipäivä jakoi SM-parhaimmistolle myös sarjan avauspisteet. Juha Salo syttyi Lapin reittiin parhaimmin ollenSM1-luokan nopein kuljettaja.

JUHA SALO HYÖKKÄYSASEMISSA TALVIKAUDEN PÄÄTÖSRALLIIN
Rallin kotimaisen mestaruussarjan seitsemästä osakilpailusta neljäs kamppaillaan lauantaina Joensuussa. Kahden viikon takainen SM-voittaja Juha Salo kipusi Mikkelistä saalistamillaan korkeimmilla pisteillä sarjan kakkoseksi ja tavoittelee talvikauden viimeisiltä erikoiskokeilta yhden pisteen päässä olevaa kärkipaikkaa.

JUHA SALO KAUDEN FINAALIN KUNINGAS
Rallin kotimainen mestaruussarja päättyi kaksipäiväiseen Hyvinkään osakilpailuun. Kauden finaaliralli oli yhden miehen näytös – Juha Salo piti johtopaikkaa hallussaan ensimmäisestä kisakilometristä viimeiseen asti. 

JUHA SALO PALASI VOITTAJAKSI
Rallin SM-sarjan viimeistä edellinen osakilpailu Keravalla oli ratkaisevassa roolissa nelivetoisten suomenmestaruustaistelua ajatellen.

JUHA SALO SM-OSAKILPAILUN VALTIAS MIKKELISSÄ
Kiivas rallipistejahti jatkui Mikkelissä. Kahden Rovaniemellä ajetun osakilpailun jälkeen Juha Salo piti hallussaan nelivetoluokan kolmatta sijaa. Mitsubishi-kuljettaja hallitsi tänään hyytävässä pakkassäässä kaasuteltua SM-osakilpailua. Kauden toinen voitto nosti Salon pisteen päähän sarjan kärkipaikasta.

JUHA SALO VOITOLLA SM-SARJAN KÄRKEEN
Joensuun maastoissa ajetun vaativan rallin SM-sarjan päätöskilpailun ykkösnimeksi kirjattiin Juha Salo.

JUHA SALOLLA RATKAISUN HETKET KERAVALLA
- Pisteitä on jaossa vielä paljon. Ja kun moottoriurheilusta on kysymys, voihan sitä tulla epäonnea muillekin. Keravalla mennään niin lujaa kuin vain osataan, Salo lataa. - Ennen ei kannata luovuttaa, kun on vielä toivoa, Salon kartanlukija Mika Stenberg hymyilee.

JUHA SALON KISAPUHTI KOHDALLAAN TUNTURIN SM-AVAUKSEEN
Kaksinkertainen Arctic Lapland Rallyn voittaja Juha Salo on taas tulessa tunturiteillä, kun rallin SM-sarja käynnistyy perjantaina Rovaniemellä.Viime kauden hopeaan päättänyt Mitsubishi-kuljettaja lähtee uuteen rallivuoteen jalometallia kirkastamaan.

JUHA SALON PÄIVÄSSÄ ONGELMIA JA ONNISTUMISIA
Rovaniemellä kaasuteltu SM-sarjan toinen osakilpailu ja samalla Arctic Lapland Rallyn toinen ajopäivä näytti Tunturin luonteen. Juha Salon eilinen voittovauhti vaihtui ongelmiin, joiden vuoksi kaksinkertainen Tunturi-rallin ykkönen joutui luopumaan valtikastaan. Salo sijoittui tämän päivän kilpailussa yhdeksänneksi ja kilpailun yhteistuloksissa kolmanneksi.

Katajamäki ja Salo povaavat Mikkeliin sekuntiottelua
Rallin SM-sarja jatkuu ensi lauantaina Mikkelissä. Rovaniemellä ajettujen avausosakilpailujen jälkeen tiimien kärkijoukkueen Mitsubishi Ralliart Finlandin kuljettajakaksikko Kosti Katajamäki ja Juha Salo starttaa Mikkelin SM Vaakuna-ralliin SM1-luokan voitto mielessä.

MITSUBISHI ASX – UUSI SUUNTA
Tänä myös vuonna Mitsubishi-yritysryhmä juhlii 140-vuotista taivaltaan.  Juhlavuosi vahvistaa yhtiön uutta suuntaan, jonka mukaan Mitsubishi keskittää voimavaroja enemmän henkilöautojen kuin raskaiden maastureiden kehitystyöhön ja panostaa vihreään teknologiaan.

MITSUBISHI Concept PX MiEV: vihreätä huipputeknologiaa
Mitsubishi Motorsin Concept PX-MiEV -konseptiauto tasapainottaa ympäristöystävällisyyden ja erinomaisen suorituskyvyn käyttämällä sähkömoottoreita ja Mitsubishin aivan uutta S-AWC (Super All Wheel Control) -ajonvakautusjärjestelmää sekä E-AYC (Electric-powered Active Yaw Control) -järjestelmää, joka jakaa voiman vasemman ja oikean takarenkaan välillä.

Mitsubishi esittelee uuden crossoverin Geneven Autonäyttelyssä
Mitsubishi esittelee mallistoaan täydentävän keskikokoisen farmarin ja citymaasturin yhdistelmän, crossover-auton, Geneven Autonäyttelyssä.

MITSUBISHI L200 saatavilla nyt myös kiinteistöhuoltovarustuksella
Mitsubishi L200 toi vuonna 2006 avolava-autojenkäyttäjien ulottuville uuden muotoilun ja mukavuustason.

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ja PSA Peugeot Citroën – Yksi askel lähemmäs sähköautoja Euroopassa
MMC ja PSA ovat solmineet esisopimuksen koskien yhteistyötä sähköautojen valmistuksessa.

MITSUBISHI OUTLANDER - Automaatti ja sukunäköinen uusi ilme
Outlander antaa oikean aidon maastoauton roolin alennusvaihteistolla varustetulle Pajerolle. Outlander on alun perin suunniteltu maasturin ja farmariauton välimuodoksi, crossover-autoksi. Se on kompromissiton ratkaisu erilaiseksi autoksi, jonka aktiivinen ja passiivinen turvallisuus ovat korkeaa tasoa.

MITSUBISHI OUTLANDER ON SUOMEN KESTÄVIN 3-VUOTIAS
Mitsubishi Outlander on Suomen vähävikaisin 3-vuotias henkilöauto. Outlander oli selvä voittaja A-Katsastus –konsernin vuoden 2009 vertailussa, jossa olivat mukana vuonna 2006 käyttöön otetuille henkilöautomalleille tehdyt vuosikatsastukset.

MITSUBISHI PAJERO WAGON: Tehokkaampi ja taloudellisempi
30 hv lisätehoa; + 17,6 %68 Nm lisää vääntöä; + 18,2 %37 grammaa vähemmän CO2 -päästöjä; - 13,3 %

Mitsubishille uusi jälleenmyyjä Kuusamon talousalueelle
Tammikuun alusta 2010 alkaen Mitsubishi –henkilö-, maasto- ja nelivetoautojen markkinoinnista ja myynnistä Kuusamossa vastaa Koillismaan Osuuskaupan tytäryhtiö Koillismaan Auto .

Mitsubishi-mallistossa asiakasystävällisiä hintauudistuksia
Mitsubishi Colt- ja Lancer- mallistoissa on suoritettu asiakasystävällisiä hintauudistuksia. Edullisimman uuden viiden vuoden takuulla varustetun Mitsubishi Coltin suositushinta on nyt alle 14 000 € ja edullisin Lancer on myynnissä alle 18 000 euron suositushinnalla.

MITSUBISHIN PERINTÖ - Yli rajojen
Vuosi, jona Mitsubishi Motors Corporation (MMC) täyttää 40 vuotta ja Mitsubishi-yritysryhmä juhlii 140-vuotista taivaltaan, on mainio tilaisuus pysähtyä ja katsoa taaksepäin sekä punnita asioita ja miettiä, miten tulevaan voisi valmistautua paremmin... Varsinkin silloin, kun MMC on ottamassa aivan uuden ja lupaavan strategisen suunnan… Varsinkin, kun nykyään Mitsubishi Motors Corporation -nimisenä tunnetulla yrityksellä on takanaan pitkä ja rikas menneisyys aina 1800-luvulta saakka, jolloin höyryvoima hallitsi maita ja meriä…

MITSUBISHIN SEURAAVA ASKEL SÄHKÖAUTOISSA ESILLÄ TOKION AUTONÄYTTELYSSÄ
Mitsubishi Motors Corporation on noussut maailman johtavaksi täyssähköautojen valmistajaksi tuomalla ensimmäisenä globaaliin myyntiin tarkoitetun puhtaan sähköauton. 

Mitsubishin uusi crossover on kastettu
Mitsubishin uusi keskikokoluokan crossover, joka esitellään Euroopan versiona Geneven Autonäyttelyssä maaliskuussa, on saanut nimen. Euroopassa uutuus tuodaan markkinoille nimellä Mitsubishi ASX.

PSA Peugeot Citroën vahvistaa aloittaneensa neuvottelut yhteistyön laajentamismahdollisuuksista Mitsubishi Motorsin kanssa
 

Tähtäimessä triplamestaruus
Mitsubishi Ralliart Finland starttaa rallin SM-sarjaan kuljettajien, kartanlukijoiden sekä tiimien mestaruudet mielessä.

JUHA SALO KIRISTÄÄ HUOMENNA KAKKOSPAIKALTA
Korkeat lumivallit ja nopeat rallipolut ottivat SM-sarjan kuljettajatvastaan tänään Rovaniemellä.

JUHA SALON VAUHTI RIITTI KAKKOSEKSI
Rallin SM-sarjan toisen osakilpailun paremmuusjärjestys ratkaistiin tänäänRovaniemellä. 

MITSUBISHI L200 –AVOLAVA PALAA UUDISTUNEENA MARKKINOILLE
Mitsubishin uudistunut nelivetoinen L200-avolavamalli palaa markkinoille kaksiovisen Club Cab Invite -mallin voimin. Etumaskiltaan karaistunut, kattavin varustein saatavilla oleva pick up on monikäyttöinen ja turvallinen hyötyajoneuvo.

Tilaa Mitsubishi esite
Kauniita kuvia ja yksityiskohtaisia ominaisuuksia
Lähetämme valitsemasi esitteen suoraan kotiosoitteeseesi.

teaser_service_centre_new.jpg
Varaa koeajo
Pidätkö ulkonäöstä? Koe ajettavuus!
Koe Mitsubishi - varaa koeajo tästä!

varaakoeajo14
Katso lähin jälleenmyyjä
Teemme käynnin helpoksi
Katso lähimmän Mitsubishi-jälleenmyyjän yhteystiedot jälleenmyyjähaun avulla.

jamy2014
Aito 5 vuoden takuu
Aito 5 vuoden takuu
Uusissa Mitsubishi henkilöautoissa ja -maastureissa on aito 5 vuoden takuu